Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 20:48, 23 wrz 2014

Opisałam się jak dzik.. każdemu z osobna... i zamiast zamknąć inną zakładkę , zamknęłam nie to co trzeba.. czyli przeglądarkę, a miałam wcisnąć tylko wyślij...
Napisałam drugi raz.. i mnie wylogowało... zamiast skopiować treść.. porwał kosmos...
Próbuję trzeci raz..... do trzech razy sztuka.
malkul 20:51, 23 wrz 2014

Nie dam razdy doczytac ale fotki oblukałam a jakże Twój avatarek mnie zabija
ana_art 21:18, 23 wrz 2014

Pszczelarnia napisał(a)

Wąchałam stary i też mi nie pachniał. Ale bardziej podoba mi się jako młode drzewko. Takie delikatne coś.
a stare nie ładne? bo moje na razie młodzieniaszek
Mala_Mi 21:43, 23 wrz 2014

Malkul - co nie zabije to wzmocni

Aneta, Mira, Pszczółka - mój grujecznik rośnie na pełnej patelni i od upałów stracił wszystkie liście, przypaliło.. liczę, że za jakiś czas przyzwyczai się do słoneczka.. nie mam gdzie przesadzić A teraz nie ma co wąchać... ale w zeszłym roku zapachniało mi ciasteczkami, musi być chyba odpowiednia pogoda, odpowiednie liście .. ale na zapach nie ma co liczyć, za to wiosna te młode listeczki w słoneczku są cudne .. a może to jaki grzyb , a nie słońce ?? Nie martwię sie, za rok będzie znów ładny, a tera i tak już lecą liście z drzew.. jesień. nie ma na to rady.

Agnieszka - fotki nie usuwaj... będzie dydaktycznie Ta trytoma ma właściwy rozmiar.. jest szansa, że moja nowa te będzie taka..

Donia - Sebek ma rację.. o to chodzi. Przypomnij sie potem to ci wyśle nasionka, wrzucisz w grunt wiosna i wyrosną.. w domu sadzonki zimują bez problemów i mozna ukorzeniać z zielnych, wtedy kwitną szybciej niż te z nasion.. Muszę zrobić instrukcję na wątku o werbenie.

Admete - vernonia to u nas wernonia... to nie nasza roślinka wiec i polskiej nazwy nie ma.. tylko spolszczenie. Melduję, że dzięki uprzejmości kolegów forumowych.. mam brakujące sadzonki.. do odbioru w Wojsławicach... kupione u Szmitów Forum czyni cuda, a to dzięki forumkom... takich nigdzie nie ma

Ula - kobiety dzisiejsze to są lepsze nież te w PRL-u.. i bardzo zaradne, przynajmniej tu na forum

Tusiala - na każdej rabacie potrzebuję miejsca A Muminka pokazywałam tyle razy, że chyba wystarczy... ogólnie jak nie chciał raczkować tak raczkuje.. za szybko i za dużo... a główny cel to jak ugryźć psa w nogę.. pół dnia może leźć do psa..

Mirka - jak będzie ciepło to zdążą, jak nie ...to nie.. ale za rok 99% kwitnie U ciebie to chyba i patyk zakwitnie i urośnie Masz rękę do chabazi.

Magdalenka - jak nie ty to kto???? nadrobisz...

Aniu MOnte - włąsnie tę różę u Ciebie widziałam i by mi pasowała kolorem, dlatego sie pytam co więcej możesz o niej napisać.. Mam koleżance zamówić róże przez internet, wiec przy okazji bym się podpięła i na pomarańczową rabatę jakaś różyczkę wcisnęła jeszcze Kolejnego kłujoka Nie wiem co będzie w sklepie, dlatego macam wszystkie pomarańczowe

A teraz robię wyślij... do trzech razy sztuka...
agata19762 22:13, 23 wrz 2014

i udało się

bo poczytałam ...hi hi hi
Nikita 23:14, 23 wrz 2014

Aniu, jak tam... spotykamy się w Wojsławicach?

Buziaki i jesienne pozdrowienia ślę.
JulkAd 23:18, 23 wrz 2014

Mala_Mi napisał(a)
Opisałam się jak dzik.. każdemu z osobna... i zamiast zamknąć inną zakładkę , zamknęłam nie to co trzeba.. czyli przeglądarkę, a miałam wcisnąć tylko wyślij...
Napisałam drugi raz.. i mnie wylogowało... zamiast skopiować treść.. porwał kosmos...
Próbuję trzeci raz..... do trzech razy sztuka.

Aniu jak takie elaboraty chcesz pisać to może w Wordzie trzeba...i co rusz zapisywać, a później ino kopiuj - wklej

Buziolki zostawiam idę do tyłu zaległości nadrobić
Madzenka 23:25, 23 wrz 2014

Aniu ta nowa trytoma niesamowita. Ja moich nie usuwam, po prostu oddałam w dobre ręce częśća część zmienia u mnie lokalizacje.

Moja świecznica identcznie wyglada jak Twoja, przypaliło je czy grzyb?
Donia72 00:31, 24 wrz 2014

Madziarzeszow 06:18, 24 wrz 2014

Nikita odpisze za Anię jedziemy hurra
Mam nadzieję , że pogoda pozwoli na zwiedzanie