Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Mój przyszły ogród 18:31, 01 gru 2016

Do góry
Z okazji pierwszego śniegu - wianek zimowy
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 18:28, 01 gru 2016

Do góry
Renia a wianek super z zeszłego roku )) swietny kolorek. Ja sie nie ogarniam z wiankiem chciałam taki z wełenki i koncepcji brak )) swietny a swieczuszki jescze raz pochwale bo sa boskie )))
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 18:21, 01 gru 2016

Do góry
iwka napisał(a)
oj bardzo mi się podobają te skarpetki, zaczęłam robić na wianek i w kąt druty rzuciłam. Może chociaż na jedną malutką swieczkę się zmobilizuję

Iwonko Na wianek trzeba sie jednak trochę namachać pamiętasz mój z ubiegłego roku?
Ze skarpetami pójdzie Ci duuuuuużo szybciej
Powodzenia
Od nowa ... na przekór wszystkim 18:16, 01 gru 2016

Do góry
AnnaCh napisał(a)
Iwonka, ja nie wiem, kiedy Wy dziewczyny to wszystko ogarniacie
Mnie chyba jakiś marazm dopadł, jedyne co ze Świętami współnego zrobiłam, to lampeczki na bateryjki kupiłam
Pozdrawiam.

hihi to i tak więcej niż ja
ja tylko gałązki brzozy zebrałam na wianek i tyle, nic się więcej nie dzieje
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 18:05, 01 gru 2016

Do góry
oj bardzo mi się podobają te skarpetki, zaczęłam robić na wianek i w kąt druty rzuciłam. Może chociaż na jedną malutką swieczkę się zmobilizuję
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:47, 01 gru 2016

Do góry
Kawa napisał(a)
śliczne
kurcze chyba muszę zrobić taki adwentowy wianek albo cuś
u mnie nigdy nie było

No to pewnie, że rób ... od razu przyjemniej robi się w domu ... czuć, że Święta się zbliżają)))
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:46, 01 gru 2016

Do góry
Margarete napisał(a)
A ty sama robiłaś te skarpety świeczkom? Świetnie to teraz wygląda
Pomysłowo i minimalistycznie.

Ja na drze zewnętrzne chciałam zrobić tym razem wianek z mchu z niewielką ilością ozdób, taki naturalistyczny, żywy i prosty...ale zima mi zrobiła psikusa i śnieg pozakrywał w moim lesie za płotem całe połacie mchu i nie wiem gdzie szukać
Pozdrawiam.

Sama ... więc tym bardziej cieszę sie, ze się podoba
Też szukałam mchu w lesie ale podobnie jak Ty pod liśćmi i śniegiem nie dało rady ...
Buziaki
Coś jeszcze, coś więcej... 17:29, 01 gru 2016

Do góry

Pamiętacie wiosenny wianek? Bardziej glamour juz chyba nie może być

No i tyle mam dla Was
Anna i Ogród 13:50, 01 gru 2016

Do góry
LyraBea napisał(a)
Od Iwki przyleciałam zobaczyć jakie cudeńka robisz i faktycznie. Paluszki masz zdolne i do tego jeszcze pracowite. Już kilka razy zerkałam do Ciebie, teraz czuję, że będę zaglądać na bieżąco szukając inspiracji i licząc, że Twoje natchnienie mi się udzieli, bo o i ile cotoniki robiłam w zeszłym roku na łańcuch ledowy tak nie wpadłam jeszcze na to, żeby wianek z kawałka wydzierganej tkaniny zrobić. Efekt super.
Pozdrawiam Aniu.

Inspiruj się ile chcesz. Ja inspiruję się u Nawigatorki, Malkul i innych super dziewczyn. One tworzą super cemenciaki które też kiedyś muszę sobie zrobić.
A widziałaś ten drugi wianek pomponowy? Zawiśnie na drzwiach po świętach.
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 11:30, 01 gru 2016

Do góry
AgataP napisał(a)
Reńka, no to 500 pyknęło, gratulacje i też czekam do wiosny. Na razie skupiam się na maratonie tortowo urodzinowym, a potem świątecznym. Buziaki.
Podziwiam że macie czas i chce się Wam ozdoby robić... ja nie jestem jeszcze na tym etapie

Reńka! kto i kiedy do mnie tak się zwrócił? nie przypominam sobie, ależ mi radochę zrobiłaś aż mi się banan na twarzy zrobił

Wianek, pistolet i jakieś ozdoby kupiłam w zeszłym roku, bo wtedy już przymierzałam się do stworzenia czegoś. Odleżało się to rok może w tym roku będzie lepiej i na zamiarach się nie skończy?
Anna i Ogród 11:07, 01 gru 2016

Do góry
Od Iwki przyleciałam zobaczyć jakie cudeńka robisz i faktycznie. Paluszki masz zdolne i do tego jeszcze pracowite. Już kilka razy zerkałam do Ciebie, teraz czuję, że będę zaglądać na bieżąco szukając inspiracji i licząc, że Twoje natchnienie mi się udzieli, bo o i ile cotoniki robiłam w zeszłym roku na łańcuch ledowy tak nie wpadłam jeszcze na to, żeby wianek z kawałka wydzierganej tkaniny zrobić. Efekt super.
Pozdrawiam Aniu.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 07:54, 01 gru 2016

Do góry
śliczne
kurcze chyba muszę zrobić taki adwentowy wianek albo cuś
u mnie nigdy nie było
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 01:01, 01 gru 2016

Do góry
A ty sama robiłaś te skarpety świeczkom? Świetnie to teraz wygląda
Pomysłowo i minimalistycznie.

Ja na drze zewnętrzne chciałam zrobić tym razem wianek z mchu z niewielką ilością ozdób, taki naturalistyczny, żywy i prosty...ale zima mi zrobiła psikusa i śnieg pozakrywał w moim lesie za płotem całe połacie mchu i nie wiem gdzie szukać
Pozdrawiam.
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 00:43, 01 gru 2016

Do góry
Wianki super i jakie pracochłonne
Ja w ty roku założyłam plan oszczędnościowy i zostaję przy ubiegłorocznych ozdobach, w planach mam tylko jeden nowy wianek na drzwi zewnętrzne, ale ten będzie skromny, żywy, może z mchu i niewielką ilością ozdób.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:56, 30 lis 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
img robi furorę, hi, hi
A słowo pisane? W zapomnienie?

Renia, zastrzeliłaś mnie świeczkami w skarpetkach. Super
Sama robiłaś? Nietuzinkowo

Jakoś w końcu rozkminiłam to img
Sama dzisiaj po pracy zrobiłam ... polecam bo to dość relaksujące zajęcie ... włóczka została mi z ubiegłego roku kiedy to dziergałam wianek
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:44, 30 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

jakoś nie umiem już nadążyć za pędem forum, nawet na śledzenie zaznaczonych wątków czasu brakuje, dlatego przeszłam na sposób przeszukiwania forum po haśle "img".

Na drzwiach chyba będzie w tym roku sweterkowy wianek w kolorze czerwonym.

Zauważylam po pint nowy sposób wyszukiwania
Będziesz dziergać?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:37, 30 lis 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Edytko dzięki tak mi jakoś mało Ciebie na forum a jaki wianek planujesz w tym roku na drzwi? ... bo ja na razie mam pustkę w głowie ... myślę o tradycyjnym na świerku

jakoś nie umiem już nadążyć za pędem forum, nawet na śledzenie zaznaczonych wątków czasu brakuje, dlatego przeszłam na sposób przeszukiwania forum po haśle "img".

Na drzwiach chyba będzie w tym roku sweterkowy wianek w kolorze czerwonym.

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:31, 30 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
minimalistycznie i pięknie!

Edytko dzięki tak mi jakoś mało Ciebie na forum a jaki wianek planujesz w tym roku na drzwi? ... bo ja na razie mam pustkę w głowie ... myślę o tradycyjnym na świerku
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:24, 30 lis 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Luki, ja dzisiaj rano spojrzałam na pogodę i szybko jechałam do lasu...
Przytargałam pełną reklamówkę a i tak okazało się, że za mało. MAm nadzieję, że do jutra jeszcze będą warunki na "leśne spacery"
Życzę kilka dni roztopów abyś nie musiał spod śniegu wyciągać.

Mój mech wylądował dzisiaj na podkładach. 5 zrobionch, jeszcze tylko dwa
Przy okazji dzisiejsze szare i czarne gwiazdy.

Ale cudne te podkłady z mchem, właśnie o takim marzę, może odpuści śnieg i jeszcze dam radę u mnie w lesie trochę znaleźć na jeden wianek...
Anna i Ogród 22:08, 30 lis 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)
ale fajne to Cottony szczegolnie jak ich tak duzo to fajny efekt
wianek dziergany tez mi w oko wpadl

Dziękuję
Cieszę się że mój wianek tak się spodobał.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies