Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 11:04, 01 gru 2016

No widzisz. Nawet takie pie.doły mogą zaskoczyć w naszym wieku.
LyraBea 11:07, 01 gru 2016

Od Iwki przyleciałam zobaczyć jakie cudeńka robisz i faktycznie. Paluszki masz zdolne i do tego jeszcze pracowite. Już kilka razy zerkałam do Ciebie, teraz czuję, że będę zaglądać na bieżąco szukając inspiracji i licząc, że Twoje natchnienie mi się udzieli, bo o i ile cotoniki robiłam w zeszłym roku na łańcuch ledowy tak nie wpadłam jeszcze na to, żeby wianek z kawałka wydzierganej tkaniny zrobić. Efekt super.
Pozdrawiam Aniu.
zoja 11:12, 01 gru 2016

super instrukcja do bombek z kordonka - chociaż nie prosiłam, to też za nią dziękuję

Twoje wychodzą pięknie!

muszę zaopatrzyć się we wszystkie potrzebne produkty i też spróbuję

Pozdrawiam!
BasiaLT 12:06, 01 gru 2016

Aniu bardzo pomogłaś z tą instrukcją. Ja wszędzie czytałam że to najpierw nitkę trzeba moczyć w kleju do tapet wymieszanym z wodą a potem nią owijać balony. Normalnie masakra. Pewnie dlatego mi nie wyszło. Spróbuję twoim sposobem.
Makao_J 13:50, 01 gru 2016

LyraBea napisał(a)
Od Iwki przyleciałam zobaczyć jakie cudeńka robisz i faktycznie. Paluszki masz zdolne i do tego jeszcze pracowite. Już kilka razy zerkałam do Ciebie, teraz czuję, że będę zaglądać na bieżąco szukając inspiracji i licząc, że Twoje natchnienie mi się udzieli, bo o i ile cotoniki robiłam w zeszłym roku na łańcuch ledowy tak nie wpadłam jeszcze na to, żeby wianek z kawałka wydzierganej tkaniny zrobić. Efekt super.
Pozdrawiam Aniu.

Inspiruj się ile chcesz. Ja inspiruję się u Nawigatorki, Malkul i innych super dziewczyn. One tworzą super cemenciaki które też kiedyś muszę sobie zrobić.
A widziałaś ten drugi wianek pomponowy? Zawiśnie na drzwiach po świętach.
Makao_J 13:52, 01 gru 2016

zoja napisał(a)
super instrukcja do bombek z kordonka - chociaż nie prosiłam, to też za nią dziękuję

Twoje wychodzą pięknie!

muszę zaopatrzyć się we wszystkie potrzebne produkty i też spróbuję

Pozdrawiam!

One wychodzą pięknie bo jest bardzo cienki kordonek. Przy grubszym już nie ma takiego super efektu. Jeszcze trzeba kokardkę z białej wstążeczki doczepić i pętelkę do powieszenia.
Makao_J 14:01, 01 gru 2016

BasiaLT napisał(a)
Aniu bardzo pomogłaś z tą instrukcją. Ja wszędzie czytałam że to najpierw nitkę trzeba moczyć w kleju do tapet wymieszanym z wodą a potem nią owijać balony. Normalnie masakra. Pewnie dlatego mi nie wyszło. Spróbuję twoim sposobem.

No mi ta metoda że moczy się w kleju przed zawinięciem na balon nie bardzo pasowała. Wyobrażałam sobie jak ta nitka się plącze i klej zasycha - fuj.
A ta metoda jest szybka i całkiem czysta. Filmik obejrzyj który wklejałam wczoraj.

https://www.youtube.com/watch?v=chFwC0oGK6I
iwka 14:07, 01 gru 2016

masz rację z tym babraniem się w kleju. Tak właśnie robiłam i coś okropnego.
Później kleju nie miałam i ... haha nie zgadniesz czego użyłam Trzymają się bardzo dobrze, trzeci rok już będzie tylko muszę je w suchym miejscu przechowywać bo się boję że od wilgoci mogą się rozwalić
Makao_J 14:33, 01 gru 2016

No to napisz czego użyłaś bo mnie zaciekawiło
iwka 14:49, 01 gru 2016

Makao_J napisał(a)
No to napisz czego użyłaś bo mnie zaciekawiło
hehe kiedyś się włosy na to stawiało