Pamiątka, wspomnienia i wspaniała niezapomniana przygoda Towarzystwo odegrało tu dużą rolę - wszystko było wspaniale zorganizowane, ale tak przypuszczałam - w końcu trochę się znamy
Zmiana tego kącika wyszła całkowicie spontanicznie - nie szykowałam się na nią i prosze jak wyszła
O ile pamiętam to 28.04 . We wtorek kolejne (czwarte) kręcenie w tym przede wszystkim miejsca przed zmianą - to tu stanie altana na ogrodowe SPA
Na razie szału nie ma - ale się postaram by był
Szkoda tylko że krokusiki wolno ida, nie będzie jeszcze rzeczki - za zimno, choć i tak w porównaniu z rokiem wcześniej jest lepiej
Dopiero tu większość wyszła a wpozostałych miejscach spi. Może jutro się przebudzą bo ma być bardzo ciepło
Przypuszczam, ale nie ma się co dziwić - zajęłaś się inwestycją, dlatego tak się cieszyłam że moje nagranie będzie m-c później..
Poza tym nie ma co się oszukiwać masz 5-6 razy większy ogród i tyle więcej czasu Ci trzeba. Ale i tak dałaś sobie świetnie rade - naprawde bardzo sobię chwalę Ciebie za kompana - świetnie sie spisaliście
Siałam begonie przez 2 lata z rzędu i byłam bardzo zadowolona z efektu końcowego. Trochę mniej z robotą przy nich dużo sadzonek miałam no i ta duma..że moje. Jeżeli chodzi o clematisy to mam jeden przy pergoli i jestem z niego zadowolona. Jak znajdę wstawię u siebie fotki z jego nazwą...umknęła
ciąg dalszy ogrodu nastąpi
a teraz moje doniczkowe eksperymenty
To była pierwsza.
30x30 cm, a wsadziłam szmaragda, bluszcz, turzycę i żurawkę he he i tak mi się podobało, że hej. Donica bez odpływu i zalałam doszczętnie. I w sumie dobrze, bo ten zestaw i tak przyszłości nie miał