Zana
19:51, 31 mar 2019
Agata to fakt, że pracy jeszcze ogrom. Oby nam się lato zbyt wcześnie nie zrobiło tak jak w ubiegłym roku, to wszystko machniemy
.
Aniu to ja Cię podziwiam, że Ty po całodziennej pracy w ogrodzie miałaś jeszcze siłę na odkurzanie, pranie, gotowanie
. Mocarna jesteś
Gosia zawsze tak nisko tnę, te od paru lat. A od dwóch lat mam jeszcze inną odmianę hortensji krzewiastej Limey Rickey i ją też tak krótko tnę. Odkurzacz zaraz pokażę.
Iwonka a nawet nie wiesz jak ja jestem ciekawa ruderowej po zmianach
. Wiesz koncept to jedno a real to może być zupełnie inna bajka
.
Ela grunt, że znajdujesz plusy w minusach
. Na niektórych nie ma rady, trzeba się pogodzić.
Ewa oj, oj bo się przeze mnie skusisz na kolejny zakup
. Świdośliwy pięknie przebarwiają się jesienią
.
Kasia już sobie wynalazłam, Jachim to wiśnia, niestety nie czereśnia. A szkoda, bo polecasz. No popatrz jak się Twojemu eMowi odmieniło, tylko pozazdrościć
.

Aniu to ja Cię podziwiam, że Ty po całodziennej pracy w ogrodzie miałaś jeszcze siłę na odkurzanie, pranie, gotowanie

Gosia zawsze tak nisko tnę, te od paru lat. A od dwóch lat mam jeszcze inną odmianę hortensji krzewiastej Limey Rickey i ją też tak krótko tnę. Odkurzacz zaraz pokażę.
Iwonka a nawet nie wiesz jak ja jestem ciekawa ruderowej po zmianach

Ela grunt, że znajdujesz plusy w minusach

Ewa oj, oj bo się przeze mnie skusisz na kolejny zakup

Kasia już sobie wynalazłam, Jachim to wiśnia, niestety nie czereśnia. A szkoda, bo polecasz. No popatrz jak się Twojemu eMowi odmieniło, tylko pozazdrościć