Jako, że uparcie szukam miejscówki dla róż rabatowych, np. Pastelli wymyśliłam sobie, że może "upchnę" je przed hortkami w miejscu gdzie obecnie rosną spore funkie. Funkie mają tam za duże słońca, więc znajdę im domek na hostowo-rodkowej przy wjeździe a w ich miejsce posadziłabym róże, np. Pastelle. Jak myślicie zmieszczą się?
Dzięki za podpowiedź Godzina pracy i udało mi się prawie wszystkie wystające pędy uratować. Rozciąganołem na całość i będzie chyba lepiej. Czekam jak zmieszają się z powojnikami
Od sierpnia oczy szeroko otwarte w centrach ogrodniczych i trafisz mojego pierwszego pełnego znalazłem w drewnianej skrzynce w sklepie GS w czasach słusznie minionych
Chodzi o komplet z tarasu ??? Kupiłem go w 2018 w castoramie, coś 1000-1200 pln. Ława, kanapa 2 osobowa i 2 fotele. Owszem ładnie się prezentuje, wygodne i szerokie, dobrze się siedzi. Co prawda gąbka mogła być grubsza, ale jest dobrze. Pokrowce ściągane, można prać, stały całe lato na pełnym słońcu i troszkę zblakły, no ale cudów nie ma musiały. Zawsze możesz podjechać do castoramy i przetestować