Sylwia świetny pomysł takie zrobię dzięki Kochana -I tobie i Ani
wiosna budzi się i u mnie
sasanki zaczynają
wykopałam takiego potfora ice dance -będzie na sadzonki ...na razie w donicy tymczasowej ...róze 2 też -nie pamiętam ,które to są -jak zakwitną przesadzę na rabatę
Ja w krótkim rękawie biegałam, było gorąco!
Super tak sobie w sobotę porobić w ogrodzie, pobiegać za motylkami , pogapić się w niebo. Było cudnie!
Jak jutro nie będzie padać to dokończymy pierwszą kupę badyli, musieliśmy przerwać bo jeszcze auto chciało być wiosenne Mycie, odkurzanie full wypas
Kule uwielbiam ale fontann jeszcze nie wyjmuję, poczekam aż będzie po tych zimowych dniach.
świetny pomysł Aniu dziękuję
widzę ,że i Sylwia taki mi dała ….bardzo mi się podobają -ciekawe tylko ,które kantówki utrzymają dwie 4-litery ….
dzisiejszy dzień mega pracowity ,ale skrzynie nie przeniesione -niestety nie idzie to tak szybko jak by się chciało -syn przesadził 4 serby -sporo roboty przy tym było -zostały do przesadzenia 2 serby i metasekwoja ...dopiero w przyszłą sobotę cd....
a tu krajobraz księżycowy
a na drugiej działce serby
Rano pojechałam do C ...zakupić sobie mały szpadelek ….
wróciłam z taczkami plastikowymi ,nowymi leciutkimi grabkami z F...a -jestem nimi zachwycona -leciutkie -cudo
no i jeszcze na doniczki 3 szt się skusiłam ….i bratki tez przytuliłam ….ach jak te zakupy ogrodowe mnie cieszą ….
będę takie kolekcjonować już oznajmiłam rodzince ,że prezenty dla mnie mają z głowy