Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród niby nowoczesny ale... 18:08, 05 wrz 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Wracaj!

Jeszcze niegdzie nie wyjechałam...) Wyjazd jeszcze przede mną
Ale mialam ciężki papierowo tydzień...że już mi się popołudniami nie chciało logować za bardzo...

popcarol napisał(a)
przed i po - hicior! Wymiata

Buziak Karolinko...

ewa004 napisał(a)
Szwenda jej się włączyła

Madziu już jutro !!!!! czuję się jak przed pierwsza randką

Stracha masz....i dobrze! Za to wszystko co tu u mnie wypisywalaś w końcy Cię wytarmoszę

Sebek napisał(a)
Magda, poszalałaś z tą metamorfozą - właściwie wgniotłaś mnie w ziemię i dobrze, bo po pokazaniu swojej to idealne miejsce by się skryć

Sebuś...i co ja Ci mam odpisać?! Może to,że ja w Twoim wieku to żadnej nie zrobiłam metamorfozy. Ogrodowej oczywiście Więc plusik dla Ciebie
Początki w Kruklandii 18:01, 05 wrz 2014

Do góry
Juzia, jak tak zerknąłem na drewutnię i to co po niej zostało to może zostaw sobie tą wygódkę - awaryjnie A tak na serio to oczy mi z orbit wychodzą - totalne szaleństwo u Was
Ogród z łezką 17:56, 05 wrz 2014

Do góry
Ahhh te Twoje wrzosy, po nocach się mi będą śnić
Miłego spotkania
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 17:53, 05 wrz 2014

Do góry
Rentierem chciałby być chyba każdy z nas Jeden dzień urlopu, a ja już nie nadążam u ciebie z czytaniem
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:50, 05 wrz 2014

Do góry
Parę dni mnie nie było, a tu już zimowity rozkwitły O interesach również czytam, masz ogromny potencjał w ogrodzie, więc go wykorzystaj
Ogród niby nowoczesny ale... 17:47, 05 wrz 2014

Do góry
Magda, poszalałaś z tą metamorfozą - właściwie wgniotłaś mnie w ziemię i dobrze, bo po pokazaniu swojej to idealne miejsce by się skryć
Ogród w skali mikro cz.II 17:45, 05 wrz 2014

Do góry
Wianek po prostu świetny, jego koszt tez - nie wliczając benzyny A z cebulami poszalalaś - nigdzie u nas nie mogę dostać Queen of the night... Widziałem jedynie w Silesi CC, ale drogie
Rododendronowy ogród II. 17:42, 05 wrz 2014

Do góry
Jak patrzę na moje rododendrony to nigdy nie uwierzę, że będą takie jak Twoje Ale dylematy roślinne też czytam i też podpowiem róże - Bonica będzie świetna
Ogród cioci czyli ciociogród :) 17:35, 05 wrz 2014

Do góry
Czekamy na efekty rewolucji - na pewno będzie pięknie A wrzosy faktycznie szaleją u Ciebie - moje zjada grzyb i chyba nawet nie posadzę ich w tym roku w donicach - obraziłem się na nie w tym roku
Z miłości do bukszpanów... 17:31, 05 wrz 2014

Do góry
kamasja napisał(a)
Dzięki Sebek za odwiedziny. Czy lawenda nie będzie za wysoka z przodu? Hebe do wywalenia, przetrwała zimę więc jej nie wywaliłam ale mi się nie podoba.
Od rogu (obwódka bukszpanowa) czyli? Ja kompletny laik jestem. Będę coś kombinować jak kupię hortki. A berberysy na ukos tzn. mijanka?
Prosiłam o pomoc szefową ale chyba nie zagląda.

Lawenda rosłaby przed modrzewiami (skoro nie będzie hebe), a przed nią berberysy z którymi dobrze kombinujesz, na mijankę

Obwódka od rogu, czyli od tego kąta prostego, gdzie schodzi się wysunięta część rabaty z węższą
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 17:24, 05 wrz 2014

Do góry
Piękne te róże, a kanciki mniam Sprzedam Ci coś Przy kostce kanciki wycinam sekatorem, wychodzi prosto i szybciej, bo od razu wybierasz darń
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:18, 05 wrz 2014

Do góry
Magdalenka napisał(a)

Sebek, Coż ja mogę napisać...PIĘKNIE. Wszystko piękne, szczególnie bylinowa rabata. Zakochałam się w tym zestawieniu. Z jakiej strony masz te donice? U mnie w tym roku wszystkie doniczkowe są słabiutkie Może w przyszłym roku skopiuję Twój pomysł.
Pozdrawiam ciepło i życzę powodzenia w Katowicach

Skrzynki rosną od południowego wschodu właściwie, więc mają dużo światła - i co najważniejsze są pod dachem Zestawienie fajne, tylko u mnie to rośnie gęsto, bo w jednej skrzynce są 3 surfinie i 2 lobularie - jeśli je posadzę w przyszłym roku to odejmę po jednej
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:13, 05 wrz 2014

Do góry
Milka napisał(a)
Ale busz! cudowne zestawienia, zmiany oczywiście na plus

Irenko, jak na rośliny sadzone na etapie "jakie to piękne i tanie, muszę mieć - koniecznie jedną sztukę" to nie wygląda to najgorzej... Ale zawsze może być lepiej
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:09, 05 wrz 2014

Do góry
popcarol napisał(a)
Sebek, przed i po - rewelacja! Ale masz busz przez te 3 lata - ogromna różnica!
Te surfinie które zachwalasz, to milion bells?

pozdrawiam!

Własnie nie... Są większe od milion bells, a mniejsze od normalnych surfinii... Ale rosną zdrowe i na razie żadnych chorób nie mają
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:07, 05 wrz 2014

Do góry
kamasja napisał(a)
Sebek zdjęć nigdy dość, chyba wszyscy uwielbiają oglądać, to tylko Tobie wydaje się, że się powtarzasz bo widzisz codziennie. Bardzo fajnie. Zapytam przy okazji eksperta, usłyszałam wczoraj od p. w ogrodniczym, że werbena patagońska przezimuje jeśli przykryje jej się korzenie. Strasznie mi się podoba i nie wiem czy kupować jeszcze teraz jak przekwita czy lepiej na wiosnę?

Pani w ogrodniczym chyba za wszelką cenę chciała Ci ją sprzedać Werbena wielu osobom przezimowała w tym roku ( mi nie, jak zwykle ), ale to przez słabą zimę. Jeśli kwitną możesz kupić, wtedy się wysieją i będą w przyszłym roku tylko w innym miejscu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:05, 05 wrz 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)

Sebek, ja wcale tej jesieni u Ciebie nie widzę . Ogród wciąż w pełni rozkwitu .

Dzisiaj jak ogród był spowity mgłą to jeszcze bardziej było czuć jesień... Ale teraz świeci cudne słoneczko i dostałem powera do działania
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:44, 05 wrz 2014

Do góry

Sebek, Coż ja mogę napisać...PIĘKNIE. Wszystko piękne, szczególnie bylinowa rabata. Zakochałam się w tym zestawieniu. Z jakiej strony masz te donice? U mnie w tym roku wszystkie doniczkowe są słabiutkie Może w przyszłym roku skopiuję Twój pomysł.
Pozdrawiam ciepło i życzę powodzenia w Katowicach

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:37, 05 wrz 2014

Do góry
Sebek, przed i po - rewelacja! Ale masz busz przez te 3 lata - ogromna różnica!
Te surfinie które zachwalasz, to milion bells?

pozdrawiam!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:34, 05 wrz 2014

Do góry
Sebek zdjęć nigdy dość, chyba wszyscy uwielbiają oglądać, to tylko Tobie wydaje się, że się powtarzasz bo widzisz codziennie. Bardzo fajnie. Zapytam przy okazji eksperta, usłyszałam wczoraj od p. w ogrodniczym, że werbena patagońska przezimuje jeśli przykryje jej się korzenie. Strasznie mi się podoba i nie wiem czy kupować jeszcze teraz jak przekwita czy lepiej na wiosnę?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:40, 05 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ogród w tej chwili jest już jesienny, lato juz chyba minęło... Choć mam odczucie, jakby w ogóle go nie było...

Sebek, ja wcale tej jesieni u Ciebie nie widzę . Ogród wciąż w pełni rozkwitu .
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies