Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

popcorn 11:37, 05 wrz 2014

Sebek, przed i po - rewelacja! Ale masz busz przez te 3 lata - ogromna różnica!
Te surfinie które zachwalasz, to milion bells?

pozdrawiam!
Milka 12:14, 05 wrz 2014

Ale busz! cudowne zestawienia, zmiany oczywiście na plus
Magdalenka 13:44, 05 wrz 2014

Sebek, Coż ja mogę napisać...PIĘKNIE. Wszystko piękne, szczególnie bylinowa rabata. Zakochałam się w tym zestawieniu. Z jakiej strony masz te donice? U mnie w tym roku wszystkie doniczkowe są słabiutkie Może w przyszłym roku skopiuję Twój pomysł.
Pozdrawiam ciepło i życzę powodzenia w Katowicach

Sebek 17:05, 05 wrz 2014

Jagodaa napisał(a)

Sebek, ja wcale tej jesieni u Ciebie nie widzę . Ogród wciąż w pełni rozkwitu .

Dzisiaj jak ogród był spowity mgłą to jeszcze bardziej było czuć jesień... Ale teraz świeci cudne słoneczko i dostałem powera do działania
Sebek 17:07, 05 wrz 2014

kamasja napisał(a)
Sebek zdjęć nigdy dość, chyba wszyscy uwielbiają oglądać, to tylko Tobie wydaje się, że się powtarzasz bo widzisz codziennie. Bardzo fajnie. Zapytam przy okazji eksperta, usłyszałam wczoraj od p. w ogrodniczym, że werbena patagońska przezimuje jeśli przykryje jej się korzenie. Strasznie mi się podoba i nie wiem czy kupować jeszcze teraz jak przekwita czy lepiej na wiosnę?

Pani w ogrodniczym chyba za wszelką cenę chciała Ci ją sprzedać Werbena wielu osobom przezimowała w tym roku ( mi nie, jak zwykle ), ale to przez słabą zimę. Jeśli kwitną możesz kupić, wtedy się wysieją i będą w przyszłym roku tylko w innym miejscu
Sebek 17:09, 05 wrz 2014

popcarol napisał(a)
Sebek, przed i po - rewelacja! Ale masz busz przez te 3 lata - ogromna różnica!
Te surfinie które zachwalasz, to milion bells?

pozdrawiam!

Własnie nie... Są większe od milion bells, a mniejsze od normalnych surfinii... Ale rosną zdrowe i na razie żadnych chorób nie mają
Sebek 17:13, 05 wrz 2014

Milka napisał(a)
Ale busz! cudowne zestawienia, zmiany oczywiście na plus

Irenko, jak na rośliny sadzone na etapie "jakie to piękne i tanie, muszę mieć - koniecznie jedną sztukę" to nie wygląda to najgorzej... Ale zawsze może być lepiej
Sebek 17:18, 05 wrz 2014

Magdalenka napisał(a)

Sebek, Coż ja mogę napisać...PIĘKNIE. Wszystko piękne, szczególnie bylinowa rabata. Zakochałam się w tym zestawieniu. Z jakiej strony masz te donice? U mnie w tym roku wszystkie doniczkowe są słabiutkie Może w przyszłym roku skopiuję Twój pomysł.
Pozdrawiam ciepło i życzę powodzenia w Katowicach

Skrzynki rosną od południowego wschodu właściwie, więc mają dużo światła - i co najważniejsze są pod dachem Zestawienie fajne, tylko u mnie to rośnie gęsto, bo w jednej skrzynce są 3 surfinie i 2 lobularie - jeśli je posadzę w przyszłym roku to odejmę po jednej
Urszulla 18:27, 05 wrz 2014

Sebek, niby to samo ale zawsze coś innego się zauważa. Ja np. wynalazłam u Ciebie rozchodnika z liliowymi kwiatostanami
Sebek 18:49, 05 wrz 2014

Urszulla napisał(a)
Sebek, niby to samo ale zawsze coś innego się zauważa. Ja np. wynalazłam u Ciebie rozchodnika z liliowymi kwiatostanami

Rozchodniki okazałe lubię, od wiosny są ładne