Zatrawiankowy wianek bardzo ładny. Tylko pozazdrościć zdolności. Lubię wianki na drzwiach, zawsze wieszają na święta, a tu proszę, późne lato i piękny wianek.
Od 5-7.09 Targi Expobud .
Miejsce Targów to Hala Sportowa Ośrodka Sportu Politechniki Śląskiej ul. Kaszubska 28.
Impreza obejmuje materiały budowlane, projekty, urządzenia grzewcze, sanitarne, materiały z gamy wyposażenia wnętrz, projektowania oraz aranżacji kuchni czy łazienki.Jak co roku targom towarzyszyć będzie kiermasz roślin ozdobnych dla wszystkich zainteresowanych kupnem roślin ogrodowych, sadzonek. Swoją ofertę zaprezentują ogrodnicy z Gliwic i okolic Śląska.
Targi dla zwiedzających są czynne w godzinach od 10.00 do 17.00 w :
piątek 05.09.2014
sobotę 06.09.2014
niedzielę 07.09.2014
Może się spotkamy tam na miejscu , kto by chciał jechać .. Zawsze miło zwiedzać i kupować w towarzystwie innych Ogrodomaniaków ..gdzieś koło południa w sobotę ??
Szaleństwo cebulkowe dopadło dzis i mnie ..rano była chwilka czasu ,a coniektóre markety ogrodnicze otwierają już o 7:30 na moje nieszczęście ., chciałam tylko poglądać , ale wiecie..zaś mi się cuś przykleiło
Kupiłam Angelique .. Na Cheslea mnie zachwyciły po prostu
Krokusy..bo wiecie.. Moja łączka krokusowa w ubiegłym sezonie to był śmiech na sali
Ale wpadły mi w oko jeszcze takie..jeszcze ich nie kupiłam , ale chodziłam kół nich , jak koło jeża i kto wie..co z tego będzie
Wianek po prostu świetny, jego koszt tez - nie wliczając benzyny A z cebulami poszalalaś - nigdzie u nas nie mogę dostać Queen of the night... Widziałem jedynie w Silesi CC, ale drogie