widoczki i te wiosenne z kwitnącymi drzewami i białym płotkiem i te letnie z kosmosami i słonecznikiem piękne
A to masz dwie listy ?Spełnionych marzeń i tą do spełnienia ?
Bogdtiu ciesze sie z Twoich odwiedzin
Wczoraj bylam na kursie z podatkow i za tydzien rejstruje firme.Dzis sprzatamy troche z gratow pomieszczenie gdzie bedzie sklepik.
Od rana pada snieg ale niestety temperatura zbliza sie w kierunku plusu wiec znow wszystko stopnieje o wiele za szybko.
Faktycznie mało bywam na forum, nie mam o czym pisac ale czytam co u Was i u wielu osób jestem na bieżąco.Ptakom zdjęc w tym roku wogóle nie robie bo stale by się powtarzały, nic nowego się nie dzieje. Ostatnio czytałam ze badania wykazały że drastycznie ptaków ubywa , w ostatnich latach w Polsce , Niemczech i okolicznych państwach ubyło az 40-60%. To juz alarm. U Ciebie ich ciągle dużo ale u mnie zauwazalny jest brak wielu gatunków które kiedys bywały.
Znalazłam tez w starej prasie taki artykulik o przepisywaniu obcowania z przyroda na recepte , zobaczcie.
Fantastyczne widoczki.
I wiosna,
I ogród i warzywnik.
A wiesz,że już mam stary ul.
Na wiosnę będzie pomalowany i też będzie stał w moim nowym warzywniku, jako ozdobny.
To dzięki tobie