Gosiu w całym mieszkaniu mam płytki ceramiczne. Kiedyś mi się podobały, mają ze 20 lat już i wołają o wymianę, ale póki co się wstrzymuję bo chciałabym dom wybudować, a jak zacznę remont to to już tu zostanę...
Kredens jest ogromny ma ponad dwa metry szerokości i dwa wysokości. Mieści kilka serwisów i inne moje zbiory Nie jest zbyt błyszczący.
Kuchnię też chcę białą, obecnie mam taką byle jaką a kiedyś chciałabym mieć piękną angielską zabudowę
Grażynko, duże bombki oklejałam łańcuchem koralików i pojedynczymi kryształkami z plastiku. Łańcuchy dało mi się kupić w bardzo dobrej cenie, więc nie żałuję, że będą wykorzystane tylko raz. kryształki są ze sklepu - wszystko po 4 zł.
Kiedyś zrobiłam taką choinkę. Miała 1.2m wysokości, Zrobiłam ją z patyków z rębaka ( 15-20 cm dł). Byłam z niej bardzo dumna
Tak wygląda pergola, efekt wichury
A tam wywiało plastikową skrzynię, biały kwadracik pod prętami po tunelu foliowym u sąsiada.
Dzisiejsze zmiany pogody, najpierw deszcz, a potem spadek temperatury i na szybie powstało coś takiego.
A chmury stworzyły " nowe góry ".
Tak dłutko i młoteczek i poszło
Wiesz jak ja już czekam na wiosnę...piękną pełną krokusów wiosnę..nie wyobrażam sobie wiosny bez nich.
Patrzę na etykietę zeszłorocznych tulipanów byłam nimi zauroczona
nie zdobyłam ich, posadzę do nowej donicy inne, jeszcze nie przyszły, zamówienie na ostatnią chwilę,
Donicę dopiero wiosną pokażę, nie wiem jakich środków użyć, żeby zdobyć drugą
Witaj Dario
Już podaję Ci moje ulubione róże:
Candlelait- ma dość duży kwiat, szybko mi się rozkrzewiła, kwitnie non stop do mrozów, ładnie pachnie.
Pastella - tworzy zawarte kępki, ma piękne ale drobniejsze niż poprzednia kwiaty, kwitnienie ciægle do mrozów, na początku kwiaty są na niższych pędach później na długich. Odcień koloru jest uzależniony od temperatury. W lecie bladokremowy z odcieniem różu. Jesienią mocniejsze kolory różowego.