Gośku ... Super te podkładki !! No nie widziałam takiego cuda jeszcze ,żeby rh mógł rosnąć na dowolnej glebie ... Wszak to zrewulucjonizuje hodowlę tych roślin ...
.to co ,mówisz cisa nie przesadzać ...aaaa ok
Jak będziesz w pisarzowicach to się melduj .. Może uda Ci się do mnie na kawusię zawitać ależ bym się cieszyła
Okna już myjesz, wolę o tym nie myśleć, choć wiem że też mnie to niedługo czeka
Piękne storczyki i też czekam na wiosnę, puka puka, ale jeszcze nie weszła tak do końca.
Cisa zostaw, takiego dużego żal przesadzać, rododendron też powinien sobie poradzić, a widziałaś takie: http://www.azalia.pl/pisarzowice/index.php?st=32
Zastanawiam się nad kupnem, bo u mnie gleba obojętna i też w pobliżu chcę cisy, pytałam nawet Danusię, ale nie sadziła jeszcze takich, myślę że warto wypróbować. W maju planuję Pisarzowice, więc może sobie kupię, tylko one podobno sporo droższe, ale warto wiedzieć, że takie są.
Buziolki
To nic innego tylko buziaki dawać takiemu Żonowi, ja też narzekać nie będę, wprawdzie nie robi tych wszystkich rzeczy co twój, ale na kffiatki daje, bo wie że już z tej drogi mnie nie zawróci
Ja chyba straciłam zapał....teraz jak patrzę na Wasze ogrody,to chyba rozpala się mały ogień
Cała ta praca trwa już 3,5 roku.Robimy sami,bez wielkich możliwości finansowych...i ten długi czas spowodował lekkie wypalenie...
Musimy "coś" położyć na taras,nie wiem czy płytki,drewno...będziemy wymieniać balustrady zewnętrzne z drewna na kute.I część zdrowych balustrad chcę wykorzystać do stawianej altanki.Marzy mi sie kaskada wodna obok altanki,którą będę widzieć i słyszeć pijąc kawę na tarasie...No i w tym roku muszę zrobić warzywnik w skrzyniach.U nas sam piach....a warzywnik na polu z sąsiadka na spółę,która sama mi tam wycina i podbiera różne rzeczy, już mnie nie interesuje.
Evchen wraca do mistrzowskiej formy!!! Chyba ją Stoch zmotywował!
Gosia od pół roku nie mogę się zdecydować.......
Też mam takie obserwacje. graby rosną szybciej i łatwiej je formować. Byka mam purpurea - zasłoni od strony ulicy pompę powietrza a tri color osiądzie przy tarasie kuchenntpym bo chcę nim cieszyć oczy każdego poranka Chyba przesądziłaś wybór...
Ja też i dlatego nie lubię jak nas na tak długo opuszcza!!
nom Ev może poczuje się zobowiązana częściej zaglądać
Mają talenta, oj mają!!! Kolejny głos na graby
Ula miło, że po drugim dniu pracy dajesz radę
Kupiłam u Kulasa, nie ma u Was ich punktów sprzedaży?
Witaj, super już jest, masz bardzo dużą działkę i sporo pracy przed tobą, ale to co jest pięknie wygląda i masz się już czym pochwalić
Ps. ale rabaty wielkie, oj zaszalałabym zaszalała....
Gabrielo wchodzisz w dział nasze ogrody i masz tam na zielono napisane "nowy wątek" klikasz- dodajesz tytuł swojego ogródka i opisujesz, zaraz będziesz miała odwiedziny, a przy takim metrażu na pewno przyda się pomoc ogrodowiska, zakładaj, czekamy