Rewelacja...takie skróty proszę częściej...a w tej szkółce to oprócz siania zajmij stanowisko rzecznika prasowego - koniecznie!
A u siebie rabaty sama poszerzasz czy Żon pomoże?, u mnie M unika, jak ognia, prac ogrodowych...najbardziej ze wszystkich prac lubi czytanie w cieniu drzewa, a dyskutować kto ma rację ja czy On - wręcz uwielbia - my dwa uparte koziorożce
Buziam i julciam popołudniowo
Raz na dwie to pisać by nie było o czym ale co kilka
To specjalnie dla Julci bo ona zapracowana kobitaka, wiem wiem zaraz się okaże że wszyscy zapracowani
Dobrze, że się chociaż przeciera, u mnie się nie przedarło, ale i tak jestem szczęśliwa bo sobie rabatki planuję
A kto tym sponsorem będzie???
A właściwie po co mi wiedzieć....byleby dziany był...bo dużo tych chciejstw jest..hihih
O....! to ja tu się poświęcę i nawet na te sapasy piszę, choć większych szans sobie nie daję, przy mojej igiełkowej posturze...hihih
Rabaty to sama nie poszerzę, bo kostkę trzeba przesunąć, a do tego jakoś mnie nie ciągnie, jak znam życie to szwagra zatrudnimy, on u nas takie prace wykonuje, Żon obiecał, że jak nie będzie chętnych to w ostateczności pomoże i razem jakoś dłubać będziemy. Mój też nie lubi takiej pracy, z ogrodu to go głównie leżaki interesują...hihi, ale ma to też swoje dobre strony, robię w ogrodzie co i gdzie chcę
Resztę prac, czyli wyznaczenie kształtu, wykopanie darni, zaplanowanie i posadzenie to będę ja we własnej osobie robić
Gabrielo wchodzisz w dział nasze ogrody i masz tam na zielono napisane "nowy wątek" klikasz- dodajesz tytuł swojego ogródka i opisujesz, zaraz będziesz miała odwiedziny, a przy takim metrażu na pewno przyda się pomoc ogrodowiska, zakładaj, czekamy