Justynko, warto
Ale najważniejsze było wsparcie na forum. Kibicowanie. Sprawienie, że wierzyło się w to, co się robi, w skuteczność.
Czasami trudno uwierzyć, ze jest to to samo miejsce Przed - maj 2015 maj 2016 I obecnie - lipiec 2017
Iwonka, no przecież, że każdy ma tak jak lubi.Lubie liście host, take czyste , nie pogryzione przez robactwo , bez żadnych śmieci na liściach. Opadające kwiaty je szpecą , a jak przyjdzie deszcz to wszystko jest przylepione do liści.
Moje Anabel rosną w cieniu to nie dziwota że dopiero zaczynają kwitnienie.
Mirko, długo się broniłam, by zaakceptować te róże. Kupiłam na inne rabaty inne róże, nie zadowalają mnie tak bardzo. Montana jest zdrowa, długo kwitnie, w pełnym słońcu. Ładnie komponuje się z czosnkami i berberysem. Rano wyglądam przez okno i widzę je, energii dodają na dzień dobry
Ewuniu, bardzo się cieszę, że spędziliśmy wspólnie niedzielę. Funkię posadziłam wczoraj, a trawkę jeszcze wieczorem w niedzielę. Na nasionka będę czekać
Dla ciebie moje Montany
To jest jedna gałązka:
na tarasie wysiała mi się naparstnica. muszę popikować
Green baron do donic jest swietny. Wysokość fajna i taki soczysty. Kulki trzmielinowe pięknie się prezentują. Też sobie 3 zrobilam. Tylko chyba za rzadko posadzilam i mam za duze przerwy pomiędzy. Moze jakąś niską trawkę tam dosadzę.
Dziękuję za fotkę donic. Trochę by bylo roboty, by takie zrobic. Anabelki masz juz zaawansowane. Moje jeszcze tak mie rozkwitły. To znsczy jedne tak, a drugi szpaler dopiero wystartował. Nie wiem, od czego to zależy.
Każdy ma tak, jak lubi. Ja lubię kwiaty host. Dlatego zostawiam. Mają taki subtelny kolor, na który lubię patrzeć. Kiedy zbiera się na deszcz, na koncach kwiatków pojawiają się kropelki wody
Dobrze, że pokazałaś Ewa anabelki. Na poludniu dziewczynom zakwitły juz jakiś czas temu, u mnie też na koncu rabaty dopiero startują. Nie czuję się osamotniona
Ja mam ucięte w wazonie.
I melduję, ze przydał się pomysl z czosnkami zakopanymi w doniczkach. 4 czosnki w doniczkach przeszkadzaly mi na rabacie, więc nezbolesnie doniczki przesadzilam w inne miejsce.