Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Prawie - jak ogród

Prawie - jak ogród

MirellaB 08:31, 16 lip 2017

Beatka pięknie Twój ogród się prezentuje. Wszystko mi się podoba - trawy, bukszpany, hortensje

Nie wiedziałam, że śliwy chcesz w donicach posadzić. A dlaczego takie rozwiązanie?

Stipa pięknie się prezentuje, ale ja moją zeszłoroczną już zlikwidowałam tzn.wszystkie wykopałam. Siewki też wyrwałam. Zostawiłam tylko 6 sztuk kupionych tegorocznych.

Donice masz piękne i pięknie obsadzone
szemusia 22:23, 17 lip 2017

Mirelka, śliwy będą sadzone normalnie - na rabacie, w ziemi Doniczki przymierzam, bo ja zanim coś posadzę, to tak trochę pochodzę z doniczkami - przypasowuję gdzie co posdzić Śliw nadal nie mam, nie mam też czasu na ich szukanie, bo aktualnie wyjazdowo - wakacyjni jesteśmy Mam tylko nadzieję, ze mój ogródek przetrwa te wojaże...

Czytałam u Ciebie, ze stip już się pozbyłaś. Ale Ty masz dostęp do tanich egzemplarzy jak pamiętam
MirellaB 23:16, 17 lip 2017

Aaaaa to źle zrozumiałam. Teraz już wszystko wiem

Tak mam dostęp do taniej stipy

Miłego urlopu
ren133 09:01, 18 lip 2017

Piękne zdjęcia i kulkowo i anabelkowo i stipowo bardzo mi się podobają
Iwk4 09:59, 18 lip 2017

Green baron do donic jest swietny. Wysokość fajna i taki soczysty. Kulki trzmielinowe pięknie się prezentują. Też sobie 3 zrobilam. Tylko chyba za rzadko posadzilam i mam za duze przerwy pomiędzy. Moze jakąś niską trawkę tam dosadzę.
Dziękuję za fotkę donic. Trochę by bylo roboty, by takie zrobic. Anabelki masz juz zaawansowane. Moje jeszcze tak mie rozkwitły. To znsczy jedne tak, a drugi szpaler dopiero wystartował. Nie wiem, od czego to zależy.
szemusia 08:54, 25 lip 2017

Iwonko - u mnie kwitnięcie anabelek zależy od słońca - te, które mają je szybiej i więcej szybciej kwitną. Ale ładniejsze, soczystsze z kolei są te w lekkim cieniu... I człowiek ciągle niezadowolony
Green baron faktycznie robi w donicach świetną robotę - to, ze jest megaekspansywny w tym przypadku jest jego zaletą

Reniu - doczytałam, że Ty już ogarnięta po urlopie - ja nie wiem, gdzie ręce włożyć...

Mirelka - a Ty gdzie wybyłaś ze u Ciebie taka cisza? Dziewczyny już tulipany kupują
szemusia 08:56, 25 lip 2017

U mnie znów leje - masakra jakaś, nawet do ogrodu nie ma jak wyjść. I zimno...

Zostaje więc kawka i książka
MirellaB 09:06, 25 lip 2017

Beatka jestem
U mnie ciągle coś się dzieje. Od piątku świętujemy urodziny Kubusia. Dzisiaj przyjdą ostatni goście.
Od wczoraj i w nocy padało. Dzisiaj pochmurno.
Z doskoku zaglądam na O. Tulipany mam już wybrane - tylko zamówić. Będę zamawiała w październiku
marba 09:26, 25 lip 2017

Pięknie u Ciebie, Beatko. Jeśli jesteś z łódzkiego, ale bliżej Wrocławia, to musimy mieszkać niedaleko.
szemusia 13:55, 26 lip 2017

Mirelka - to u Ciebie imprezowo bardzo
Tulipany to juz z jesienią mi się kojarzą...

Marba - odległość to pojęcie względne Do Częstochowy mam jakieś 80 km