Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród bacowej

Ogród bacowej

bacowa 07:50, 18 lip 2017

Dobry pies , leży przed rabatą i podziwia , a może pilnuje żeby wszystko rosło ?

08:05, 18 lip 2017
bacowa napisał(a)

Iwonka po południu zrobię foto.

Zrobiłam na pamiątkę zdjęcie host z kwiatami , dzisiaj te kwiaty wytnę bo ich nie trawie.

ja mam mało host własnie dlatego ze mnie te kwiatki wkurzaja ....ty masz co wycinac ...choc czesto ja je zwyczajnie wyłamuje ...szybciej idzie

te kwiatki robia bałagan na rabacie ..bez nich zdecydowanie lepiej
08:09, 18 lip 2017
Sebek napisał(a)

Jak na CHFS Pierwsze i jedyne skojarzenie

lepiej bo praktyczniej i przez wiele lat w dobrym wygladzie to miejsce bedzie

ogródki CHFS sa swietne( tegoroczne to moje rozczarowanie) ale krótkiego zycia i obawiam sie ze w naszym klimacie po zimie mogło by z nich nic nie zostać
Mirka 08:37, 18 lip 2017

Rabata z hostami mnie się podoba ja te kwiatki nawet lubię no ale jak się wkurzają to wytnij Jeżówka od ciebie zakwitła na rożowo a miała na biało taki psikus zrobiła
Anusia 08:41, 18 lip 2017

bacowa napisał(a)
Dobry pies , leży przed rabatą i podziwia , a może pilnuje żeby wszystko rosło ?

Pieseł cudowny Podobnie jak moje koty często leżą przed rabatą i nie wiem czy na coś polują czy po prostu odpoczywają. Nauczyły się szanować moją pracę, więc nie drapią i nie obcinają już ogonem kwiatów. Ja też wolę hosty bez kwiatów ale muszę iść na kompromis z moim e-M, więc pozostawiam je na trochę by nimi się nacieszył.
Iwk4 08:53, 18 lip 2017

Każdy ma tak, jak lubi. Ja lubię kwiaty host. Dlatego zostawiam. Mają taki subtelny kolor, na który lubię patrzeć. Kiedy zbiera się na deszcz, na koncach kwiatków pojawiają się kropelki wody

Dobrze, że pokazałaś Ewa anabelki. Na poludniu dziewczynom zakwitły juz jakiś czas temu, u mnie też na koncu rabaty dopiero startują. Nie czuję się osamotniona
Iwk4 08:56, 18 lip 2017

Grace chyba podrosła i pyszczek bardziej się wydłużył. Robi się z niej panienka
Joku 11:19, 18 lip 2017

Pieseł to jaka rasa? Fajny szczeniak.
Rabata z brzozą i hostami cudowna, jak wszystko u ciebie. Ja lubię ich kwiaty, na początku kwitnienia. Potem robią się brzydkie więc też usuwam.
ElzbietaFranka 12:37, 18 lip 2017

Oj Bacowa dlogo nie bylam jak wiosna. Wszystko w pelnym rozkwicie. Niebiesko i fioletowo bardzo ladnie.

A gdzie ta woda z tych ciurkadelek odchodzi. Czy to obieg zamkniety? Czysciutka woda, ptaszki maja radoche.
W
Kilka razy wchodze i sie wpisuje. Ta roslina obok brzozy placzacej to rutewka? Ile ja masz bo moje tegoroczne ale male ok 0,5 m u ciebie wysoka i mnostwo widac kwiecia.
Anusia 12:44, 18 lip 2017

Joku napisał(a)
Pieseł to jaka rasa? Fajny szczeniak.
Rabata z brzozą i hostami cudowna, jak wszystko u ciebie. Ja lubię ich kwiaty, na początku kwitnienia. Potem robią się brzydkie więc też usuwam.

Nie Jolu to nie rasa ja tak pieszczotliwie mówię na psy