Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Anna i Ogród 21:27, 23 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
ale słodki hahah )

no tak dwojga )) ale fajnie ze sa juz tak wysokie miejsca to mobilizuje do pracy )))

To fakt. Wianek jest słodki. Jak tylko go zobaczyłam to wiedziałam że będę taki mieć
Anna i Ogród 20:40, 23 lis 2016

Do góry
Sama pompony robiłaś?
Fajny ten wianek, a gdzie będzie jego miejsce?
Ogród pod lasem 14:27, 23 lis 2016

Do góry
Słońce wyszło, więc poszłam trochę ogarnąć w ogrodzie. Zadołowałam co trzeba, sprzątnęłam jesienne dekoracje, wianek na drzwiach wisi... Gwiazdko, przybywaj
Parę jeszcze jesiennych widoczków dla Was dziewczyny

Anna i Ogród 14:24, 23 lis 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Skończyłam zimowy wianek. Teraz wezmę się za świąteczny.

Zdolna ogrodniczka Wianek wyjątkowy nie widziałam jeszcze takiego Czekam na wianek zimowy
Anna i Ogród 14:20, 23 lis 2016

Do góry
Jaki słodziak super pomysł na wianek z pomponików. W życiu bym na to nie wpadła. Ślicznie się prezentuje.
Anna i Ogród 14:14, 23 lis 2016

Do góry
Skończyłam zimowy wianek. Teraz wezmę się za świąteczny.

Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 22:11, 22 lis 2016

Do góry
Makao - myślę, że najważniejsze jest to, by tworzenie dekoracji sprawiało nam przyjemność. Ja bardzo lubię taką dłubaninę.

Magda70 - chyba sama siebie najlepiej zdiagnozowałaś... Znasz przyczynę i czujesz skutek... Współczuję, bo borykam się z tym samym. Niestety w prawym łokciu - a jestem praworęczna...

jolanko
- dlaczego twierdzisz, że nie wychodzi? Jestem przekonana, że Ci, którzy oglądają Twoje dzieła mają inne zdanie

TeresoK
- nie wiesz? Ale ja wiem! Wzruszyłaś się, bo... jesteś wrażliwym Człowiekiem Lubię wrażliwców. Zresztą... sama zasilam ich szeregi

Iwono - odpowiedziałam u Ciebie, ale napiszę i tu, że ostatnią zimę moje róże przetrwały bez żadnych kopczyków. W tym roku też ich nie robiłam. Nie polecam jednak brania przykładu z mojego lekkomyślnego postępowania

Polinko - rzeczywiście w powietrzu czuć raczej wiosnę niż zimę. I niech to trwa! Wciąż mam wiele do zrobienia w ogrodzie.

iwk4 MonikA -białe dynie są piękne.
Iwonko, może to pomoże Ci podjąć decyzję o tym, jakie dynie posiać:

Madzen - wiem, że stare meble i takie klimaty to nie Twoja bajka, ale z drugiej strony - byłoby nudno, gdyby wszyscy pokazywali to samo Nie jestem z frakcji nowoczesnych, ale klasyka też potrafi się obronić
PS Blokada sterydowa naprawdę pomogła? Czy to był jakiś inny zastrzyk?

AniMa - cztery takie krzesła stoją przy moim kuchennym stole. Piąte, pomalowane na biało, zdobi pokój Córki. Szóste zostało schowane do szopki i stało tam przez niemal sześć lat. Jesienne porządki sprawiły, że ostatecznie ozdobiło ganek Komplet tych krzeseł, kupiony za grosze na allegro, miał posłużyć tylko "chwilę"... Na razie nie zapowiada się, że szybko zostanie wymieniony na planowane tapicerowane (choć też klasyczne) krzesła.

Pszczółko - masz rację. Baza to... baza. Bez niej ani rusz. W moim przypadku od wielu lat ta sama. Lubię i nie zmieniam.

abiko - moi też się pewnie dziwią, ale... nie bardzo się tym przejmuję

Doroto123 - masz rację... Moja Mama też zawsze ubolewa, że nie może podobnie udekorować swojego wejścia. Mimo tego - liście ambrowca zapakowała i wianek już wisi na Jej drzwiach.

Danuś - DZIĘKUJĘ!!! Zwłaszcza, że to u Ciebie wymiękają absolutnie wszyscy
Coś jeszcze, coś więcej... 17:46, 22 lis 2016

Do góry
malkul napisał(a)
choineczka fajna prosta

Lubie prostotę Wianek dla równowagi w zamyśle będzie szalony Choć... nie wiem
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 11:32, 22 lis 2016

Do góry
Zielona napisał(a)

No to popatrz
Wyrzuciłam dynie przed dom, uwiłam wianek z liści ambrowca, po kilku latach wystawiłam stare krzesło z szopki, nacięłam trochę świerkowych i dereniowych gałązek i.... WELCOME

Marto,
ale baza w postaci: 2 lampionów, jednego karmniczka, 2 koszy wiklinowych i jeszcze czegoś wiklinowego na krześle jest/była.

Dodam, żeby przepis na piękne entrée był całościowy.
Typografia ogrodu 10:37, 22 lis 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

To cieszymy się razem...wyczytałam gdzieś, że rogi i poroże będziesz wykorzystwywać...tworzysz??
wianek już był z poroża.a następna partia leży na warsztacie ale na razie bez koncepcji
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 22:14, 21 lis 2016
Do góry
Zielona napisał(a)

No to popatrz
Wyrzuciłam dynie przed dom, uwiłam wianek z liści ambrowca, po kilku latach wystawiłam stare krzesło z szopki, nacięłam trochę świerkowych i dereniowych gałązek i.... WELCOME

Martuś ty to zdolniacha jesteś, tylko przykład z ciebie brać. Nie wiedziałam, że są białe dynie
Lawendowy zawrót głowy 21:36, 21 lis 2016

Do góry
Moniq napisał(a)
Dziewczyny czy wianek z jemioły jest trwały, tzn czy liście sie nie poskrecaja?
Marzy mi sie takowy a nie mam doświadczenia.
Jolu wybacz ze u Cb ale sporo osób cię odwiedza wiec większa szansa na odpowiedz♥️♥️♥️

Wianek z jemioly jest baaardzo trwaly
eM powiesił rok temu na belce przed domem, do dzisiaj wisi Nie bylo komu zdjąć, a co
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 21:35, 21 lis 2016

Do góry
Zielona napisał(a)

No to popatrz

Wzruszające... Nie wiem... ale ja się wzruszyłam.
Lawendowy zawrót głowy 21:33, 21 lis 2016

Do góry
Dziewczyny czy wianek z jemioły jest trwały, tzn czy liście sie nie poskrecaja?
Marzy mi sie takowy a nie mam doświadczenia.
Jolu wybacz ze u Cb ale sporo osób cię odwiedza wiec większa szansa na odpowiedz♥️♥️♥️
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 21:33, 21 lis 2016

Do góry
Zielona napisał(a)

No to popatrz

Oooo, jakie to proste recepta gotowa, tylko dlaczego niektórym, czytaj mnie, nie wychodzi
Dekoracja piekna
Coś jeszcze, coś więcej... 21:10, 21 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

W sensie 4 świece symbolizujące 4 niedziele adwentu? Nie wiedziałem, że z zachodu do nas te wianki przywiało

tak tak z zachodu. U nas w niedziele przy sniadanku zapala sie swiece na wiencu. No i te wianki sa tez w kosciele w urzedach w sklepach.... no i co tydzien wiecej swiec sie pali. No i oczywiscie przez caly tydzien kiedy w domu jjestesmy, najczesciej przy posilkach plona swieca na wiencu.
W przedszkolu tez z dziecmi robimy wianek, wlasnie dzis wymyslalismy jak go udekorujemy. Gotowy podklad dostalismy od mamy.
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 21:09, 21 lis 2016

Do góry
Zielona napisał(a)

No to popatrz

Napiszę tylko... rafaello
Coś jeszcze, coś więcej... 21:04, 21 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Iza - bo ja w tym roku oszczędzam i świeczki mam z odzysku - tzn. niewypalone z zeszłego roku Moje świąteczne zakupy zakończone w zeszły czwartek na giełdzie (drut florystyczny, wianek z korzeni i mini bombki za 5 zł ) - żadnych odstępstw od budżetu nie przewiduję

Czekam na Twoje dekoracje

ale tak nie mozna. Wieniec adwentowy wlasnie na tym polega, ze swiece musza byc nowe i co niedziele zapala sie kolejna i najpierw plonie jedna, potem dwie potem trzy a na koniec 4
Erst eins, dann zwei, dann drei, dann vier, dann steht das Christkind vor der Tür.
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 21:03, 21 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Aaaa... tu się mylisz Na świąteczne dekoracje wydałem gdzieś 35 zł i ani złotówki więcej nie zamierzam Mam tyle klamotów z zeszlych lat, że... starczy Resajkling przede wszystkim

No to popatrz

Coś jeszcze, coś więcej... 20:51, 21 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
choineczka urocza. a "wianek" adwentowy bardzo w moim stylu

Znaczy, że mam dobry styl?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies