To ja skrót ci napiszę, Madżen prezesuje w szkółce Zety, ja sieję, Magda robi opryski, a Tess marzy żeby dostać się do naszej ekipy.
W moim ogrodzie cisza, słońca brak, jukka zrobiła mi psikusa i się przebarwiła na żółto, jak nie wróci do normy będzie przesadzona, tylko nie wiem gdzie, ale to już inny problem,
A ja siedzę i projektuję poszerzenie rabatek wzdłuż siatki, bo są bardzo wąskie, a chcę mieć piętrowo, wczoraj Żon się zgodził, bez żadnej dyskusji, a tak chciałam sobie pogadać, nawet się przygotowałam, bo nie wiedziałam, że tak łatwo pójdzie, żadnych argumentów nie musiałam używać, oprócz: "ja tak chcę.... i będzie ładniej mówię ci"...hihih.
Doszły dodatkowe chciejstwa, które Zbyszek zaproponował i przydałoby się sponsora znaleźć...
i to chyba tyle...
Buziaki
Dzięki Aniu, piękna, a kiedy moja będzie miała takie?, zbuntowana jakaś- to pewnie przez to przesadzanie jej w kółko nie chce rodzić szyszek. Ale ciągle liczę i mam nadzieję...
Teresa nie ma szans, Madżen- nasz prezes już karty rozdała, chyba że nie zauważyła twojej kandydatury, ale stanowisko zastępcy prezesa jeszcze nie obsadzone
Ich się nie da powiązać, mają bardzo sztywne liście, sąsiadka ma inną odmianę i z powodzeniem wiąże, mojej prędzej liście bym połamała i nawet próbowałam, bo słyszałam o tej metodzie, ale nie ma szans,
Twoje na pewno dobrze przezimują
A tak na serio to się nie martwię za bardzo, sadzonek nie potrzebuję, nawet mogłabym rozdawać, jak jesteście chętne Za to mam całą listę innych chciejstw i sponsor potrzeby...hihih
Jukę najwyżej przesadzę, tylko gdzie...yyyyyy.....nie wiem jeszcze
Ale coś wymyślę, buziaki dla was
To dobrze, że wolno, do japońca się nada. Koło mnie w szkółce piszą, że mają, cena 150 to chyba dużo co?
Penie do tego malutka sadzonka, ta na która polujesz też w spisie jest za tyle sama
Poszukam wysyłkowo jeszcze.
Dzięki Aniu Tobie również, ja trochę zajęta planuję poszerzenie rabatek co się wiąże z przesunięciem kostki granitowej, muszę dobrze przemyśleć, bo M na drugą zmianę to już chyba się nie da namówić...hihi
U mnie też słonko zapowiadali, ale jak na razie go nie ma
Liczę, że się jeszcze pojawi, choć jak patrzę na niebo to całe w chmurach jest, ale nie pada i ciepło 5 na plusie.
No dobra aby skończyć tę demokrację, Zarząd Wam potrzebny i prezes czyli Madżen.
Czas się brać do roboty. Zeta bronujesz, Gośka siejesz, Magda ostaecznie na stanowisku dyrektorskim pozowolimy Ci opryski robić!!!
Ps. Piekna juka, nie wywalaj jej. Juka zwykle zakwita po 3-4 latach od posadzenia.