Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 12:05, 28 lut 2013

asc napisał(a)
Paluch normalny.... bo mam takie paluszyska
Jak się podobają, to swoje też wrzucę

Dzięki Aniu, piękna, a kiedy moja będzie miała takie?, zbuntowana jakaś- to pewnie przez to przesadzanie jej w kółko nie chce rodzić szyszek. Ale ciągle liczę i mam nadzieję...
ZbigniewG 12:14, 28 lut 2013

Gosiniak napisał(a)

To dobrze, że wolno, do japońca się nada. Koło mnie w szkółce piszą, że mają, cena 150 to chyba dużo co?
Penie do tego malutka sadzonka, ta na która polujesz też w spisie jest za tyle sama
Poszukam wysyłkowo jeszcze.

Gosia znaj moje serce i duszę szczerą (aczkolwiek )

http://www.multiflora.com.pl szkółka Gaowice pod Wrocławiem 65zł pojemnik C 7,5
Gosiniak 12:16, 28 lut 2013

JulkAd napisał(a)
Gosia zlituj się...przyjdę jutro, bo nie dam rady 7-u stron nadrobić. Dobranoc

To ja skrót ci napiszę, Madżen prezesuje w szkółce Zety, ja sieję, Magda robi opryski, a Tess marzy żeby dostać się do naszej ekipy.
W moim ogrodzie cisza, słońca brak, jukka zrobiła mi psikusa i się przebarwiła na żółto, jak nie wróci do normy będzie przesadzona, tylko nie wiem gdzie, ale to już inny problem,
A ja siedzę i projektuję poszerzenie rabatek wzdłuż siatki, bo są bardzo wąskie, a chcę mieć piętrowo, wczoraj Żon się zgodził, bez żadnej dyskusji, a tak chciałam sobie pogadać, nawet się przygotowałam, bo nie wiedziałam, że tak łatwo pójdzie, żadnych argumentów nie musiałam używać, oprócz: "ja tak chcę.... i będzie ładniej mówię ci"...hihih.
Doszły dodatkowe chciejstwa, które Zbyszek zaproponował i przydałoby się sponsora znaleźć...
i to chyba tyle...
Buziaki
Gosiniak 12:20, 28 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

No dobra aby skończyć tę demokrację, Zarząd Wam potrzebny i prezes czyli Madżen.
Czas się brać do roboty. Zeta bronujesz, Gośka siejesz, Magda ostaecznie na stanowisku dyrektorskim pozowolimy Ci opryski robić!!!

Ps. Piekna juka, nie wywalaj jej. Juka zwykle zakwita po 3-4 latach od posadzenia.

Pani prezes, się robi

Jukę nie wyrzucę, najwyżej przesadzę, zobaczymy.
Gosiniak 12:22, 28 lut 2013

ZbigniewG napisał(a)

Gosia znaj moje serce i duszę szczerą (aczkolwiek )

http://www.multiflora.com.pl szkół Gaowice pod Wrocławiem 65zł pojemnik C 7,5

Gosiniak 12:23, 28 lut 2013

EPODLAS napisał(a)
Gosiu, sierpniowy ogród wygląda jak z żurnala. Te klomby otoczone murkami rewelacyjne. Bardzo mi się podoba modrzew szczepiony. Muszę go mieć w swoim ogrodzie.

Dzięki Bożenko, uśmiech mam na twarzy
Gosiniak 12:24, 28 lut 2013

Marta7 napisał(a)
Pozdrawiam,słoneczka życzę!

Ja też sobie życzę, i przyzywam, ale jak na razie nie ma
Pozdrawiam również i miłego dnia
Kindzia 12:41, 28 lut 2013

Ja propozycje mam : skoro skróty Ci tak dobrze wychodzą (patrz : dla Julci), to może raz na dwie strony taki rób. Ekspresowo się czyta I wszystko od razu człowiek wie

U nas słoneczko się przedziera
gierczusia 16:59, 28 lut 2013

Ojj jak tak czytam o tych chciejstwach , to mi od razu banan wyskakuje.. Też tak mam

A skoro już stanowisko prezesa obsadzone i zapasy w kisielu się nie odbyły , to może zapasy o sponsora .. Naaaa kfffiatuchy
gierczusia 17:04, 28 lut 2013

Kindzia napisał(a)
Ja propozycje mam : skoro skróty Ci tak dobrze wychodzą (patrz : dla Julci), to może raz na dwie strony taki rób. Ekspresowo się czyta I wszystko od razu człowiek wie

U nas słoneczko się przedziera

Taaak skrót pierwsza klasa ... I po cóż tyle stron , jak to można w 8 miu linijkach zmieścić ....

Ale pierniczę głupoty ..., Co byśmy bez tego forum zrobiły ?