Kasiu, widzę, że w nocy to to nie było tylko hi, hi... urodził się niezły projekcik, teraz to tylko plan działania i do roboty... aż zazdroszczę, bo z planem to robota pali się w rękach
U mnie zawsze bez planu, pewnie dlatego wszystko kuleje
Ela no 30 m2 to nie...ale dla mnie za mało te moje 100. Tylko, że ja muszę mieć rabaty wzdłuż ogrodzenia, a podobają mi się insze ogrody. Ale trzeba lubić co się ma, więc moja lista musi posiadać najbardziej "chciejne chciejstwa"
Zdecydowanie zawijasek bukszpanowy daj koło admirałków i hakuro.
Między bukszpanami obok ciurkadełka, a admirałkami i zawijaskiem coś wymyślę, jak chcesz będzie symetrycznie, po obu stronach, ale tam za dużo samego zielonego by było w jednym odcieniu...
Bukszpany (kule i stożki) ułożyłabym ciut inaczej -narysuję o co mi chodzi, zobaczysz czy będzie pasowało...kamyczki , czyli żwirek obok ciurkadełka proponuję w łezkę, której górna linia byłaby symetryczna do dolnej - obrzeża przy trawniku, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi...
Miskanty i czosnki zostają, bo Ania miała z nimi fajny pomysł i naprawdę będzie grało.
pod ciurkadełkiem raczej trawki i żurawki (niskie, żeby nie zasłaniały ciurkadełka). Może coś Ci wpadnie w oko. Zawijasek bym zrobiła ale na tylnym obwodzie (cisowy albo bukszpanowy), żeby dał tło dla ciurkadełka i może bym powiększyła trochę ten kawałek kamykowy w kształt łezki ?To tak na szybko ode mnie propozycje Ja to wolałabym na żywo i bardziej widziałabym to w narożniku, ale ja nie znam widoków z Twojego domu (fajnie byłoby widzieć z jakiegoś okna ciurkadełko)