Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 22:00, 22 cze 2017

Do góry
Benia - na razie stoją sobie w tych brązowych osłonkach i mnie prowokują Ale... niech stoją - tym razem nie będzie półśrodków

Kasia - zatem sansewiery są dla Ciebie Jeszcze storczyki rosną same

Ewa - zasłony to chyba najtańszy model Vivan z Ikei - tylko mam dwa komplety połączone ze sobą, bo tak gęsto zmarszczone wyglądają duuużo lepiej

Justyna -niby znowu mam być trendsetterem? Trudne zadanie, ale wykonalne - już chyba wiem nawet co zrobię Będzie stal, tak myślę

Siaka - no u samego Harry'ego Bertoia zamówiłem

Gosia, a Ty co taka uhahana?
Coś jeszcze, coś więcej... 22:00, 22 cze 2017

Do góry
siakowa napisał(a)
SEBEK ale ten fotel w.tle!!! Gdzie wyhaczyles?????
heheheheh.
Coś jeszcze, coś więcej... 21:28, 22 cze 2017

Do góry
SEBEK ale ten fotel w.tle!!! Gdzie wyhaczyles?????
Coś jeszcze, coś więcej... 20:35, 22 cze 2017
Do góry
Sebek napisał(a)
Justyna - ja z tych co zapamiętują najgłupsze i najbardziej niepotrzebne rzeczy, a np. zapominam o odebraniu certyfikatów Dlatego zostanę przy sansewierach gwinejskich

One będą miały za zadanie przykryć całe okablowanie internetów i TV (jak się dorobię ), jeszcze myślę jak i z czego zrobić doniczki... Te co się mi podobają zaczynają się od 300-400 zł A te najbardziej wymarzone to już ponad 1300 zł... Dlaczego ja muszę mieć taki dobry gust?

moze wyprzedzasz epokę? ...bo za 3-5 sezonow ...to te rzeczy beda juz ogólnie dostepne np. w biedrze
Coś jeszcze, coś więcej... 20:19, 22 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Jakby ktoś miał nieodpartą potrzebę wydania pieniędzy to w biedrze rzuculi sansewiery po 19.99 Naprawdę duże - za dwa razy mniejsze na giełdzie płaciłem 35 zł - szkoda, że nie mieli trzeciej... Akurat tyle mi potrzeba

Mam, bardzo lubię i szybko rosną. Piękne zasłony widzę w tle
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 17:39, 22 cze 2017

Do góry

Ewa777 napisał(a)
Cudne te czosnki U mnie też kwitną, ale mam chyba inne kolorki.
Szałwia taka wypasiona. Nie wiem dlaczego, ale u mnie słabo rośnie. Próbowałam już różnych odmian.
Moja szałwia to jakaś nn z marketu. Marzę sobie o caradonnie

_Martini_ napisał(a)
Jej, jaki cudowny klimat! Jaki spokoj, harmonia! Kocham takie miejsca. Czy będzie coś rosło po czosnkach? W zeszłym roku były chyba jeżówki, prawda? Mam jedno takie zdjęcie w swoim katalogu, ale nie zapamiętałam do kogo należał ogród. Cieszę się, że Cię odnalazłam

Witaj! Miło mi bardzo czytać tak pozytywne słowa
Jeżowek w tym roku praktycznie nie ma. Została tylko hot papaya - chyba dwie sadzonki. Zaniedbałam front w tym sezonie - znowu...

Sebek napisał(a)
Tyyyyyle zdjęć, nie wiem co zacząc chwalić pierwsze Zatem zostawiam słowa uznania dla każdego zdjęcia
Dziękuję
Chyba dochodzę do pewnego wniosku... Mianowicie takiego, że mój ogród jest nudny. Po prostu.

polinka napisał(a)
Czekam na Twoje główkowate Będzie czad!
Myślisz?

beata_m napisał(a)
Ale bogaty warzywnik, i piękne róże .... I szałwia śliczna
Betka, doszły mnie słuchy, że pergolę robimy

eda napisał(a)
jacie !!! warto warto bajka normalnie
Hihi, dziękuję Edziu! <3

lindsay80 napisał(a)
Ślicznie Artemiskom z różową szałwią - bardzo mi się podoba.
A z warzywnika to aż Ci się wylewa
No, bo w moim wielkim ogrodzie nie można się nawet rozpędzić... Muszę przemyśleć wszystko na nowo...
Ogród z łezką II 15:01, 22 cze 2017

Do góry
Czyli będzie powtórzenie nasadzeń z zeszłego sezonu rozumiem?
Coś jeszcze, coś więcej... 14:16, 22 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Jakby ktoś miał nieodpartą potrzebę wydania pieniędzy to w biedrze rzuculi sansewiery po 19.99 Naprawdę duże - za dwa razy mniejsze na giełdzie płaciłem 35 zł - szkoda, że nie mieli trzeciej... Akurat tyle mi potrzeba

Fajna sprawa-szkoda, że mnie na chacie nic spektakularnie nie rośnie.
A dojrzałam spoko krzesełko w tle
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:32, 22 cze 2017

Do góry
To wąskie sikadełko w ławką... Przygarnąłbym, bez zastrzeżeń
Coś jeszcze, coś więcej... 10:24, 22 cze 2017

Do góry
Justyna - ja z tych co zapamiętują najgłupsze i najbardziej niepotrzebne rzeczy, a np. zapominam o odebraniu certyfikatów Dlatego zostanę przy sansewierach gwinejskich

One będą miały za zadanie przykryć całe okablowanie internetów i TV (jak się dorobię ), jeszcze myślę jak i z czego zrobić doniczki... Te co się mi podobają zaczynają się od 300-400 zł A te najbardziej wymarzone to już ponad 1300 zł... Dlaczego ja muszę mieć taki dobry gust?
Coś jeszcze, coś więcej... 22:19, 21 cze 2017
Do góry
Sebek napisał(a)

szable!!! a nie jakies sansewiery ...co to przeczytac nie mozna o zapamietaniu nie wspomne ...mam z biała obwódka liscia od tesciowej ..czy mi sie to podoba nie koniecznie ..kojarzy mi sie z latami 80-tymi wtedy były w kazdym domu ...i w moim otoczeniu kazdy mówił na nie szable

Lawendowy zawrót głowy 21:58, 21 cze 2017

Do góry
Właśnie?
Coś jeszcze, coś więcej... 21:28, 21 cze 2017

Do góry

Coś jeszcze, coś więcej... 21:25, 21 cze 2017

Do góry
Kindzia napisał(a)

Nie za co, tylko na co...na szczęście! Nie wiesz?

Podziałało Zdane Czekam jeszcze na jedną ocenę...

Coś jeszcze, coś więcej... 21:24, 21 cze 2017

Do góry
kamila66 napisał(a)
Brawo prawie wakacje
Ogród jak zwykle wygląda super, żadnych chwaściorów nie widać.

Znaczy dobry ze mnie fotograf

Szałwie czy lawendy? 18:17, 21 cze 2017

Do góry
Rozsiadam się wygodnie - będzie więcej fot?
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 18:05, 21 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Co tu dużo gadać Kasia - pięknie jest

Oregano zimuje? Bo nabyłem drogą kupna do donicy i w sumie na rabacie też nieźle by wyglądało

dzieki
to zolte mam od zeszlego roku, nie bylo problemow z zimowaniem
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 17:56, 21 cze 2017

Do góry
Co tu dużo gadać Kasia - pięknie jest

Oregano zimuje? Bo nabyłem drogą kupna do donicy i w sumie na rabacie też nieźle by wyglądało
Coś jeszcze, coś więcej... 14:41, 21 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Ale za co nakopać mi chcesz? Ja już nie pamietam co komu i kiedy zrobiłem... Ale klątwy ostatnio przyjąłem z pokorą Więc i do kopa mogę się nadstawić

Nie za co, tylko na co...na szczęście! Nie wiesz?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies