Jakby ktoś miał nieodpartą potrzebę wydania pieniędzy to w biedrze rzuculi sansewiery po 19.99 Naprawdę duże - za dwa razy mniejsze na giełdzie płaciłem 35 zł - szkoda, że nie mieli trzeciej... Akurat tyle mi potrzeba
szable!!! a nie jakies sansewiery ...co to przeczytac nie mozna o zapamietaniu nie wspomne ...mam z biała obwódka liscia od tesciowej ..czy mi sie to podoba nie koniecznie ..kojarzy mi sie z latami 80-tymi wtedy były w kazdym domu ...i w moim otoczeniu kazdy mówił na nie szable
Justyna - ja z tych co zapamiętują najgłupsze i najbardziej niepotrzebne rzeczy, a np. zapominam o odebraniu certyfikatów Dlatego zostanę przy sansewierach gwinejskich
One będą miały za zadanie przykryć całe okablowanie internetów i TV (jak się dorobię ), jeszcze myślę jak i z czego zrobić doniczki... Te co się mi podobają zaczynają się od 300-400 zł A te najbardziej wymarzone to już ponad 1300 zł... Dlaczego ja muszę mieć taki dobry gust?
z tego co widzę w tle to gust bardzo dobry Szable bardzo okazałe i u mnie by pasowaly ,chyba zajadę do biedry ,tylko tak jak piszesz rośliny w super cenie,a donice w powalającej ,no ale rzecz jasne ,zeby ładnie sie prezentowały potrzebują odpowiedniej oprawy,a ta przewyższa zazwyczaj cenę rośliny kilkakrotnie