Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 22:00, 22 cze 2017

Benia - na razie stoją sobie w tych brązowych osłonkach i mnie prowokują Ale... niech stoją - tym razem nie będzie półśrodków

Kasia - zatem sansewiery są dla Ciebie Jeszcze storczyki rosną same

Ewa - zasłony to chyba najtańszy model Vivan z Ikei - tylko mam dwa komplety połączone ze sobą, bo tak gęsto zmarszczone wyglądają duuużo lepiej

Justyna -niby znowu mam być trendsetterem? Trudne zadanie, ale wykonalne - już chyba wiem nawet co zrobię Będzie stal, tak myślę

Siaka - no u samego Harry'ego Bertoia zamówiłem

Gosia, a Ty co taka uhahana?
Kindzia 09:03, 23 cze 2017

Polecam się na przyszłość. Daj znać wcześniej
Sebek 10:58, 23 cze 2017

Kindzia napisał(a)
Polecam się na przyszłość. Daj znać wcześniej

Jeśli będzie dobrze to na pierwszy tydzień lipca zamawiam termin
mikina34 12:52, 23 cze 2017

Sebuś,
podpytać kciałam:
1. posadziłam Krzyski za gęsto (o ja głupia) i nie mają tego uroku co rozpirzone
artystycznie na rabatach, czy na można je teraz wykopać czy dopiero na jesień je
porozsadzać?
2. przywrotnik - to kiedy ściąć kwiatostan? słyszałam, ze się mocno sieje, a ja cały
czas walczę z werbena i kłosowcem (w sensie siewek) więc wole nie mieć kolejnego
punktu w programie
3. czy ice dance to sie cały czas tak rozłazi po rabatach? ja mam odrosty po
20cm
Moniq 13:23, 23 cze 2017

Sebek pisałes cos o turzycy palmowej jakis czas temu, ze obrywasz jej kłosy... ja jestem nie w temacie a od wiosny takowa posiadam mogłbys przyblizyc temat?

co do szabli, mnie sie podobaja
jazzy 17:16, 23 cze 2017

Moniq napisał(a)
Sebek pisałes cos o turzycy palmowej jakis czas temu, ze obrywasz jej kłosy... ja jestem nie w temacie a od wiosny takowa posiadam mogłbys przyblizyc temat?

Ja się podpinam pod to pytanie, gdyż również takową turzyce posiadam
Sebek 22:53, 23 cze 2017

Monika - wykop czosnki jak zaschną Głowy sobie zostaw na suche bukiety, a cebule przy okazji wyjmiesz z ziemi, bo będziesz wiedziała gdzie Na jesień wsadź w nowe miejsce
Przywrotnik się mi w ogóle nie sieje... A uwierz mi, rzadko plewię Ja je tnę jak już się robią brzydkie od słońca. Pewnie gdzieś w połowie lipca je chlasnę
Ice Dance u mnie są gęsto, ale tam gdzie mogą rozłażą się Także jak masz ja rzadko to one z chęcią zajmą wolną przestrzeń

Turzyce palmowe teraz kwitną tymi swoimi brązowymi kłosami - po prosto stoję przy nich jak ten osioł i je wyrywam jedno za drugim Dzięki temu nie rozkładają mi się na wszystko wokół, a trzymają pion do śniegów Zresztą nie oszukujmy się - kwitnące są o wiele brzydsze Ale piękno jest ponoć w oku patrzącego

Marta - pozdrawiam Cię czule!

PS. Wlaśnie wróciłem z pracy i padam na twarz... A jutro idę na rano, zatem nie zabaluję dziś tu z Wami Jutro też nie, bo będę balować w świecie realnym Macham do zaglądających!
MAD 08:37, 24 cze 2017

benia9185 napisał(a)
z tego co widzę w tle to gust bardzo dobry

Właśnie mój wzrok też przyciągnął bardziej drugi plan. Dory/drogi gust to straszna sprawa.
Kacha123 09:05, 24 cze 2017

Może jest jakaś tajemnica w tym ogrodniczkowaniu z doskoku? Bo Twój jakoś podejrzanie za dobrze wygląda!
O Twoich gustach wnętrzarskich nie wspominam, bo widać, że lepiej Cię żywić niż urządzać - hihihi!
Gratuluję kujonku! I udanej balangi!
AsiaK_Z 09:49, 24 cze 2017

eee_taam napisał(a)

szable!!! a nie jakies sansewiery ...co to przeczytac nie mozna o zapamietaniu nie wspomne ...mam z biała obwódka liscia od tesciowej ..czy mi sie to podoba nie koniecznie ..kojarzy mi sie z latami 80-tymi wtedy były w kazdym domu ...i w moim otoczeniu kazdy mówił na nie szable

I w każdej szkole, w ohydnych doniczkach... A fotelik.... Ty to potrafisz Sebciu