czytałam Toszki rady na jakimś wątku o nim to koniecznie widły amerykańskie i korzenie rozłogowe usuwać.
u mnie to bardzo dziwna sprawa bo pojawił się tylko w tym jednym miejscu, dokładnie tam gdzie sadziłamw tamtym roku jarzmianki...
ha! ja o tym wiedziaąłm ale mój M przecież nie zapyta bo jak to ..kobietę?? a potem jak mu powiedziałam to najpierw wrzeszczał a po paru godzinach zadzwonił że sprawdził na YT i mam rację
kocimiętkę dostałam od Jankosi, nie znam odmiany. ścięta po kwitnieniu na 3-5cm po ok 2 tyg znowu tak wygląda.
narazie kupiłam rzodkiewke, sałaty, szpinak, groszek cukrowy. pomidory rozsady będę kupować
sporo darni było zdjętej więc pójdzie na spód, potem cały kompostownik i na koniec kupna ziemia. może w sobotę uda się to zrobić to popołudniu podjedziemy do obi po ziemię bo już będzie wiadomo ile kupić
haha no innej rady nie ma. Na samą grabową poszło mi ponad 90 sadzonek seslerii, weź to teraz kup !!! kilka stówek, a tak mam za 35 zł to co się da mnożę, zaskórniaki wolę na drzewa wydać
właśnie dlatego miały być płyty i chyba będzie trzeba je zrobić tylko siatkę na Krety przymocować od spodu do desek
Coś czuję że to co robili w tygodniu ja w sobotę lepiej ogarnę...
narazie to jestem Anka Skrzynianka
Wiesz ja to wszystko rozumiem ale już na samą myśl debaty z mężem i teściem mam ochotę podłączyć się pod kroplówkę z winem