Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Coś jeszcze, coś więcej... 20:50, 21 lis 2016

Do góry
choineczka urocza. a "wianek" adwentowy bardzo w moim stylu
Typografia ogrodu 20:47, 21 lis 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Pomysł na wianek z rogów mnie rozwalił. Bardzo oryginalny. Czy on już skończony jest czy coś jeszcze dokleisz do niego?
nie nic doklejac nie bedę. jak śpiewał klasyk: trzeba wiedzieć kiedy....powiedzieć pass
less i more
Coś jeszcze, coś więcej... 20:38, 21 lis 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)
ale sie usmialam z Twoich wiencow adwentowych
na tym tegorocznym juz swieczki wypalone, chociaz adwent sie nie zaczal a na tych zeszlorocznych jeszcze ognia nie widzialy

ja moze jutro swoj wykombinuje. Pomysl mam juz nawet

Iza - bo ja w tym roku oszczędzam i świeczki mam z odzysku - tzn. niewypalone z zeszłego roku Moje świąteczne zakupy zakończone w zeszły czwartek na giełdzie (drut florystyczny, wianek z korzeni i mini bombki za 5 zł ) - żadnych odstępstw od budżetu nie przewiduję

Czekam na Twoje dekoracje
Typografia ogrodu 18:35, 21 lis 2016

Do góry
Pomysł na wianek z rogów mnie rozwalił. Bardzo oryginalny. Czy on już skończony jest czy coś jeszcze dokleisz do niego?
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 08:56, 21 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Jakie ładne buteleczki na nalewki
Ja niedawno też przelwałam, na spodzie słoja zostało trochę takiej mętnej i poszła na bieżące spożycie, oj było wesoło
A co robisz z wiśni, które zostają po nalewkach, mam tego sporo i myślę jak zagospodarować.

Ja do czyszczenia lacobelu mam taką magiczną ściereczkę, którą poleciła mi ogrodowiskowa koleżanka i bardzo życie mi ułatwia, bo oprócz szklanej ściany jest jeszcze szklana balustrada.

Kolejny pomysł na kiermasz: wianek wyklejany gwiazdkami anyżowymi (widziałam jak u nas w szkole plastyczka niedawno wyklejała, zaczajam się na niego, w następną środę rusza sprzedaż

Edi wiśnie u mnie do słoika i do lodówki...długo nie leżą
Do czyszczenia lacobelu i innego szkła też mam ściereczke - CUDowna z mikrowłókna jakiegoś tam
Na razie stroików nie ogarniam, tylko ptaszki i choinki ze starych książek...
Droga do spełnienia 07:52, 21 lis 2016

Do góry
Kawa napisał(a)
Dzięki dziewczyny za dobre słówko.
Myślę o tych amanogawach ale jak dziś wieje to się zastanawiam czy dadzą radę.
Choroba mnie zmogła. Siedzę w domu głowa strasznie boli.
Wydłubałam wianek pasujący do donic.
Mam nadzieję że pasuje .

Bardzo ładny..idziesz w pink w tym roku??
Typografia ogrodu 21:03, 19 lis 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)

Absolutnie nie ma żadnego zawodu, bo wianek sam w sobie piękny i wisi

Kupiłam drobniutkie bombki szare, białe i baldoróżowe iż astanawialm sie czy je poprzyszywane na swięta do wianka, bo bardoz mi apssowalybte kolory. Skosów mowisz ze bombki będa pasowaly to dodam kapkę glazury do wełny

Poroża podziwiam ale nie bedę kopiować

I juz sie nei moge doczekac kiedy Twój wianek znow zawiśnie na drzwiach wejściowych

Będą pasować bo błysk bombekbfajnie kontrastujebz matowoscia wełny.tyle że nie łatwo je zamocować by nie było widać ich szyjek.ale dasz radę
A o jakim wianki mówisz za którym tesknisz?
Typografia ogrodu 17:42, 19 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
widzisz Marzeno podziw zbyteczny i niezasluzony taki splot raczej ręcznie nie da się uzyskać.wybacz że Cię zawiodłam.

Inspirki...Renia do wełny w ubiegłym roku bombki doskonała ale ja uważam że on sam w sobie. Jest dość ozdobny.czasem dodaje takim wiankom wiszące pompony, materiałowa kokardę albo można by też dzwonki.

Absolutnie nie ma żadnego zawodu, bo wianek sam w sobie piękny i wisi

Kupiłam drobniutkie bombki szare, białe i baldoróżowe iż astanawialm sie czy je poprzyszywane na swięta do wianka, bo bardoz mi apssowalybte kolory. Skosów mowisz ze bombki będa pasowaly to dodam kapkę glazury do wełny

Poroża podziwiam ale nie bedę kopiować

I juz sie nei moge doczekac kiedy Twój wianek znow zawiśnie na drzwiach wejściowych
Od nowa ... na przekór wszystkim 16:42, 19 lis 2016

Do góry
Rytla napisał(a)
fiu, fiu! to ci zwierzę, teraz koniecznie ten szaliczek dla jelonka!
hihi nie pomyślałam nawet a dzisiaj stwierdziłam że na tych drutach to najwyżej wąski pasek zrobię i kokarda na wianek będzie Jednak druty to chyba nie moja bajka
Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 15:27, 19 lis 2016

Do góry
Nallar napisał(a)

Wróciłaś już z miasta ???

Wróciłam nakupowałam trochę rzeczy na choinkę Maluję kule na czerwono gałęzie na biało

Wianek kupiony bo swoich nie skończę chyba
Lawendowy zawrót głowy 09:40, 19 lis 2016

Do góry
Jolu, kiedy czarować będziesz wianek?

Typografia ogrodu 08:19, 19 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Wszystkie drogi prowadzą do tapicerki ))))
widzisz a ja wianek chciałam pokazać
Typografia ogrodu 20:56, 18 lis 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Kurczaki! Ale odlotowy wianek! I pomyśleć, że ja córka myśliwego nie mam żadnego roga. Tak myślę przynajmniej
haha ja jak widać mam kilka
Typografia ogrodu 20:31, 18 lis 2016

Do góry
Kurczaki! Ale odlotowy wianek! I pomyśleć, że ja córka myśliwego nie mam żadnego roga. Tak myślę przynajmniej
Tu ma być ogród :) 20:18, 18 lis 2016

Do góry
Marta napisał(a)
Fajne zakupy poczyniłaś, a ten wianek jest cudny

Edit. Czytam, że świdośliwy już w drodze. U nas nigdzie nie spotkałaś ich? choć malutkich? Zachciało mi się, a jak owoce smaczne to tym bardziej

Marta, a Ty gdzie się podziewałaś, mogłaś z nami na giełdę się wybrać!
Widziałam małe świdośliwy ale w innym województwie, jak rodzinę odwiedzałam.
Lawendowy zawrót głowy 20:04, 18 lis 2016

Do góry
Śliczny wianek, a o sznurku nie zapomniałaś?
Tu ma być ogród :) 19:41, 18 lis 2016

Do góry
Fajne zakupy poczyniłaś, a ten wianek jest cudny

Edit. Czytam, że świdośliwy już w drodze. U nas nigdzie nie spotkałaś ich? choć malutkich? Zachciało mi się, a jak owoce smaczne to tym bardziej
Typografia ogrodu 19:32, 18 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Wianek świetny, ale... Patrzę na tło, potem na tapicerkę u siebie i wiesz co? Mamy identyczną Toczka w toczkę

Skoro o tapicerce mowa... prześlij mi proszę namiary na sofę Twą Bo niedługo będę w potrzebie I potrzebuję czegoś... innego
zaraz wyśle
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies