no jak juz choinka przed drzwiami jest to właściwie okres oczekiwania na BN rozpoczęty.
Na mojej krótkiej uliczce, gdzie jest zaledwie 6 domów przed dwoma już od kilku dni stoją świecące świąteczne dekoracje, nie będę mówić jakim słowem mój eM to określił jak zobaczył
Lindsay ja juz zaczelam dekorowac. U nas punktualnie na pierwszy adwent dom musi byc udekorowany. W wigilie jeszcze choinka i na 3 Kroli ´wielkie sprzatanie dekoracji
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Ostatnio widziałam wieniec adwentowy zrobiony z pomalowanej foremki do ciasta i miniaturowych Gwiazd Betlejemskich...i te gwiazdy mi nakazują giełdę w Tychach odwiedzić. Chyba tam dostanę takie maleństwa?
Iza - bo ja w tym roku oszczędzam i świeczki mam z odzysku - tzn. niewypalone z zeszłego roku Moje świąteczne zakupy zakończone w zeszły czwartek na giełdzie (drut florystyczny, wianek z korzeni i mini bombki za 5 zł ) - żadnych odstępstw od budżetu nie przewiduję
Wiesz co? Też nigdy u mnie ich nie było w domu - wprowadzam nowe tradycje A to wszystko przez Pinterest
W ogrodzie jedynie dosypało mi liści na trawnik - kiedyś je tam zgrabię Nie miałem weny dzisiaj