Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:57, 08 maj 2014

Do góry
Aguś, - Babcia Fela jest the best!!
uwielbiam takie babcie

twój pomysł z butelką kiedyś sprzedałą mi Marta i jak sąłąłm powijnika do Magdy70 to go wykorzystaąłm (niestety jak Marcie słałam rozsady to nei miaąłm tej wiedzy i doszły połamane do niej) ;(
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:55, 08 maj 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Malkul, te pomidory to z zimna mogły być takie. Ile masz w nocy w szklarni temp.? Podlej lekko pokrzywą/żywokostem.

Kłosownica - powiadasz zamiast hakone?

Leżaczek pasuje do całości. Po sezonie zapytam czy wygodny - może uda Ci się sprawdzić.

Raczej nei bo jak było w nocy zero stopni to zapaliłam znicz na noc więc w szklarni było 10 stopni.
Myśle że to raczej niedobory.
dziś je podleję gnojówką z pokrzyw bo już gotowa

Kłosownica jest zamiast hakone

Leżaczki wczoraj przyszły ale jeden jest mocno porysowany i obdarty wiec reklamacja w toku.
Na jesień sie przypomnij Ewciu o opinię
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:52, 08 maj 2014

Do góry
O matko są zdjęcia Marty
Dzięki kochana babeczko i proszę o więcej lub choć czasem pokaż nam cosik abyśmy nasze oczy mogły nacieszyć i podpytać lub popatrzeć co nieco

Ślicznie tam masz, najbardziej to ci zazdroszczę tych dużych drzew. One tworzą taki fajny leśny klimat. Bardzo przyjemnie chyba tam pospacerować posiedzieć na trawce
Może kiedyś będzie mi dane zobaczyć na żywo Ciebie i Twoje włości
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:41, 06 maj 2014

Do góry
Malkul, te pomidory to z zimna mogły być takie. Ile masz w nocy w szklarni temp.? Podlej lekko pokrzywą/żywokostem.

Kłosownica - powiadasz zamiast hakone?

Leżaczek pasuje do całości. Po sezonie zapytam czy wygodny - może uda Ci się sprawdzić.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:14, 06 maj 2014

Do góry
Iwonko, Zbysiu i na dodatek wierszyk, Bogusiu, Agatko, Ewo, Jula, Eve, Malkul, agatko19762, Kasik, Robert, Gosiu, Reniu, Ewa004, Krysiu i Marzenko
bardzo serdecznie dziękuję za życzenia i cudne kwiatki, niech się spełnią

odwzajemniam kwiatowymi widokami z ogrodu
będę monotematyczna, najwięcej fot wisterii, jest taka po raz pierwszy od posadzenia i kaliną z tamaryszkiem, ten duet ma wciąż nowe oblicza kalina już na wysokości 5 metrów, robi wrażenie i te jej kulki, normalnie ciągle je dotykam
wiem, to nie są rośliny ogrodowiskowe, nie są zbyt popularne, ale ja co rok czekam właśnie na ten pokaz

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:49, 06 maj 2014

Do góry
malkul napisał(a)

Wytłumacz mi zacofanej , proszę, co dają te gazety? Ja będe robiła teraz rabatę z hortkami i trawami ... że niby chwasty nie urosną a one jako naturalne z czasem sie rozłożą?
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:57, 05 maj 2014

Do góry
Aneta - zawsze mówię, że ogród na chciejstwa za mały, a do roboty za duży

Jagoda - odetchnęłam z ulgą, że moja nie wybrakowana, tylko ten typ tak ma Pora szukać miejsca na inną kalinę

Alka - Kolor wyszedł mimo woli

Kindzia - i serduszka i brunnera dają radę, byle wodę miały

Malkul - hochla zależy od odmiany... jedne rosna jak głupie inne stoją mi w miejscu, ale każda żyje. Szelma musi mieć coś w genach

Pszczółka - różnią sie jednak.. to widać w czasie.. i kwitną wcześniej, Zembla dopiero ma pąki, a Mieszko kwitnie

Julka - działo sie więcej niż ustawa przewiduje

Marek, Bogdzia, Agata - każdy komplement mile widziany Ale tu dobra robota fotografa czyli mojej synowej

Marzena - ja też nie wiem

Kasiek - menu tylko do sprawdzenia na miescu.. innej opcji nie ma.. zapraszam

Kitek - urośnie szybciej niż sie wydaje

Ewa - to tak mimo woli ten ruch

Gierczusia - rozumiem brak miejsca..... u Ciebie szczególnie, bo możesz tylko skalę mikro.. a na skalniak dachowy w słoneczku i przy braku ziemi.... nic ni nie przychodzi do głowy co by dało radę ale pomyślę.. myślę cały czas

Basiu - niech ma , Watanabe to bezproblemowa roślina, a urok ma niesamowity, a jesienią przebarwia sie cudnie, może nawet nie kwitnąć dla jesieni warto ja mieć

Moja codzienność - ogród Oli 18:54, 05 maj 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Co porabiasz?

walczę z ogrodem i masą innych spraw, doba jednak za krótka...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:09, 05 maj 2014

Do góry
popcarol napisał(a)
Gosia, cudną masz tę kłosownicę! Moje hakone okropne są.. a czy są zółtolistne kłosownice??
k.

hihi chyba nie ale ta zielona jest bardzo soczysta
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:08, 05 maj 2014

Do góry
Melduję że w tym roku mam ogrom mszycy i zatrzęsienie ślimakó wszelkie maści
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:06, 05 maj 2014

Do góry
Dębik rośnie kwitnie

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:02, 05 maj 2014

Do góry
Hogata napisał(a)
Zaraz sobie ją sprawdzę. Też mam zamiar zamówić u Surińskiego.
Wygląda jak hakone.
A długo już u ciebie rośnie??

przyszły takie

a tu wrzesień 2013
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:59, 05 maj 2014

Do góry
Moje Gladiatory już za chwilkę:

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:57, 05 maj 2014

Do góry
Pamiętacie jak się bałam kupis stroczyki że nie dam rady bom zielona rukola?
Dzis kto przychodzi to wyjść z zachwytu nie może że takie mam olbrzymie kwiaty
ja sama w szoku, myslę że to nawóz. chyab u Sebastiana wyczytałam, że tylko najlepszy jest nawóze z SUBSTRALa i proszę

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:55, 05 maj 2014

Do góry
Agatko-w projekcie Magnolia dała mi hakone ale surowiński mi odradzał że wolno rosnie że poźno rusza i na zamaine dał mi właśnie to czyli kłosownica
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:52, 05 maj 2014

Do góry
malkul napisał(a)

porównanie z moim butkiem

Witam.

Jakie cudności masz, czy to hakone u ciebie tak pieknie rośnie?
Kurcze bo ja na etapie kupić, czy nie. Super wyglada

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 14:39, 05 maj 2014

Do góry
ja też sporo ukorzeniłam tej lawendy viva z cięcia w ziemię i około 90% się ukorzeniło
Moja codzienność - ogród Oli 14:37, 05 maj 2014

Do góry
Co porabiasz?
Początki w Kruklandii 14:36, 05 maj 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Juzia ja mam ostatnio megaLENIA

No to lenimy się razem
Ogród Dominiki 14:34, 05 maj 2014

Do góry
Nie masz litości

Ale czekamy na wieści że całe i zdrowe i to najważnejsze!
Kciuki trzymamy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies