dziękuję Ewuś jeszcze nie rozgryzłam ,gdzie jest ten tryb sportowy ....
dużo jeszcze nie rozgryzłam fotki w auto cykane i jedynie trochę kadrowane czasami
ale zamierzam troszkę sie podszkolić z obsługi
Buziaki
wyjący wilk
Aga związałam ,bo szykuję się do zimy .....niestety coraz mniej czasu mam na ogród ....
buziaki
moja Glediczja w tym sezonie niesamowicie dużo przyrosła ,pomimo ,że wiosną była przesadzana
a tak wygląda artystyczny bałagan na wiśniowej .....ech ....sama nie wiem co z tą rabatą zrobić
bawiłam się nowym aparatem ,to nacykałam jak głupia
wrzosy tegoroczne ....dziękuję -ciekawe ,czy przeżyją
teraz czekam na Twoje fotki ,bo czytałam ,jak sie pojawiłaś ,że coś tam planujesz ze zmianami
Buziaki
ps. jak Twoja Demolka ? niszczy nadal ,czy mądrzeje ?
Iwonko
rozplenice rozszalały się faktycznie -chyba mnie lubią
puszki -to po karmie dla psa
te puste pola kiedyś niestety moga być zabudowane ale mam nadzieję ,że jak najdłużej nie będą .....albo wygram w totolotka
za obłędne kadry -stokrotne dzięki uczę się obsługiwać nowy nabytek
buziaki
ps puszki rdzewieją - .....to pomysł odgapiony od Szefowej ....chcesz ,to też odgapiaj
i znowu mój pies
Kasya, kwiatki z lata Gonia, w tygodniu nie mam szans na pracę w ogrodzie, za późno wracam do domku
Gabrysiu, podziwiałam Twój warzywnik, majstersztyk
W szufladce wyjęte tego dnia mieczyki z donicy. Obrazek taki sobie, po prostu roboczy Dalie w przyszłym roku powędrują na osobną rabatę w polu, muszę trochę wzmocnić wybrane karpy
dojrzały, próbowałam
Ewa dziękuję
do dużego miasta rzut beretem napiszę Ci na priv
miałam dziś ściąć lawendę ,ale jakoś mi jeszcze jej żal
ale ....skosiłam trawnik -ostatni raz w tym sezonie i zaczęłam wycinać byliny ....
dokupiłam tanich tulipanów ....nie wiem po co -teraz muszę je posadzić
pomyłam narzędzia ogrodnicze,kosiarkę ,podkaszatrkę itp ....
nawóz jesienny może trzeba by jakiś dać ?