Witaj tulucy jak na wyrodną masz mega piękne i zdrowe roże . Napisałam w Twoim wątku bo nie chciałam ze tak napiszę "śmiecić" u Janki.To już sama nie wiem co o tym myśleć,zbierać nie zbierać.Ale chyba nie będę się w to bawić.Moje róże rosną dodatkowo z bylinami i z trawami.
Co to za kwiatki te niebieskie...śiczne.Uwielbiam połaczenie roz z niebieskimi bylinami.Ja mam driakiew i ostrożkę .
Tak mnie dziś jakoś wzięło na zdjęcia, dawno nic nowego nie wstawiałem a trzeba cieszyć się tym co jeszcze jest.
Również uwielbiam Twój ogród Dominiczko
Sorry za bałagan ale dopiero wycieliśmy pień sporo wgłąb i musiałam szałwie usunąć.
Trzcinniki będą przesadzone na inną rabatę a na skraju kwadratu wsadzę jakieś wyższe miskanty. Myślicie że będzie ok?
I najważniejsza wiadomość dnia dla mnie a zapomniałam wpisać u siebie - trawnik wypuszcza kiełki!!! Jeszcze w czwartek nic dosłownie nie było a dziś mija 10 dni od siania. Oby tylko pogoda dopisała. Mam wątpliwości czy przypadkiem nie za gęsto posiana. I są też miejsca jeszcze totalnie łyse. Bez jednego źdzbła. Martwi mnie to