Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród u stóp klasztoru 23:29, 03 lip 2014

Do góry
alinak napisał(a)
Wypad dzisiaj fajny miałam do ogrodu Sebka ..nie taka to miniaturka jak nie raz to pisał . tak dopracowany i dopieszczony ogród to rzadkość i oczy się cieszą na tę ilość roślin jaka zmieścił u siebie .Ozz , Abiko i ja z radością pobujałyśmy się na huśtawce a Olena nawet próbowała zatkać ciurkadełko ....fotek niestety NIET ale Sebek jak zwykle stanął na wysokości zadania i na pewno się tu niebawem zjawi z nimi ....

Fotek ode mnie mam niezbyt dużo... Bo albo z fajeczką albo dziwne miny któraś strzelała Za to od Ciebie mam multum, ale wkleję tylko te wybrane

Jej zwiewność stipa

Ogród u stóp klasztoru 23:24, 03 lip 2014

Do góry
Alinko - dziękuję Ci za miło spędzony dzień i za świetne stipy i bukszpany -- choć totalnie nie wiem gdzie wsadzę te bukszpany Jednak muszę im znaleźć jakieś honorowe miejsce Teraz kilka migawek z Twojego ogrodu Mówiłaś o podążaniu za trendami, że tego nie robisz, ale nawet nie wiesz jak bardzo "modnie" masz połączone rośliny - lawenda ze stipą, trawy z czosnkami, szałwiami, berberysami - takie połączenia teraz są na topie

Ogród u stóp klasztoru 23:21, 03 lip 2014

Do góry
Wypad dzisiaj fajny miałam do ogrodu Sebka ..nie taka to miniaturka jak nie raz to pisał . tak dopracowany i dopieszczony ogród to rzadkość i oczy się cieszą na tę ilość roślin jaka zmieścił u siebie .Ozz , Abiko i ja z radością pobujałyśmy się na huśtawce a Olena nawet próbowała zatkać ciurkadełko ....fotek niestety NIET ale Sebek jak zwykle stanął na wysokości zadania i na pewno się tu niebawem zjawi z nimi ....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:16, 03 lip 2014

Do góry
I wybaczcie, ale więcej fotek gości u mnie nie mam

Teraz zapraszam do ogrodu u stóp klasztoru - oto zajawka tego co widziałem

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:09, 03 lip 2014

Do góry
Gabi - dzięki za sugestię

Zabawa z ciurkadełkiem

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 22:50, 03 lip 2014

Do góry
Gabi - no po prostu bosko! Mnie carexy też w tym roku jedne wkurzyły, ale nie wyciepię, bo mi ich żal - może się pozbierają Róże przepiękne, a trawnik zregenerował się szybciutko
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:45, 03 lip 2014

Do góry
Dzisiaj miałem wspaniałych gości - choć nie chciały pozować do zdjęcia Od lewej: Alinka - Alinak, Ozz - Olena i Agnieszka - Abiko

Dziękuję jeszcze raz za wspólnie spędzone popołudnie oraz wieczór (choć gdyby nie obowiązki to pewnie do rana by zeszło na rozmowy... ). No i nie dziękuję za wspaniałe rośliny - ojjjj będzie rewolucja na rabatach

PS. Za chwilę wrzucam resztę zdjęć, ale jak któreś nie pasuje to piszcie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:23, 03 lip 2014

Do góry
U mnie dzisiaj piękne słońce - jak na zamówienie Fotki bendom, ale wieczorem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:15, 03 lip 2014

Do góry
Cześć Sebek.
Mam prośbę, mógłbyś do mnie zajrzeć i poradzić Uśmiecham się pięknie i bardzo proszę
Ogród w skali mikro cz.II 15:06, 03 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Trup genialny Ciekawe ile pojedzie... Już widzę sytuację jak kurier wypakowuje go z dostawczaka podpisanego " Z nami do celu"

A próchnica ma kolor niemal czarny - wygląda jak ziemia z worka tylko chyba jest bardziej gruzełkowata i taka "puchata", z tego co pamiętam...Ale mogę się mylić

heheheh dotarł truposz na wchód, listonosz zero zdziwki tylko sąsiedzi troszku w szoku
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:47, 03 lip 2014

Do góry
Sebek, litości. 10 stron bez fotek. Weź parasol i idź rób zdjęcia... Pliss...
Miejsko & sielsko 11:05, 03 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Gratuluję zorganizowania - ja biegam jak mnie natchnie... I chyba właśnie Ci się to udało, więc idę

Nie wiem czy to zaleta czy wada ale nie odkładam niczego na „jutro”

Ile km biegasz? Jak będziesz mieszkać na mojej wsi to umawiamy się na bieganie,
W sobotę (6.30) rolki?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:39, 03 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Pomysły są wdrażane cały czas Dziś znowu wymyśliłem zmiany - ehhhh chyba nigdy nie dojdę do ogrodu idealnego

ogród idealny na szczęście nigdy mam nadzieję Czekam na niespodziankę
makuśkam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:39, 03 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Lub kompocik

a napewno kolczyki
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:07, 03 lip 2014

Do góry
Ola- to firletka chalcedońska

Justyna - dzięki

Basiu - czasu chyba teraz każdemu brak.. deszczpada, ciepło, roboty w ogrodzie dużo..

Mariolu - nie mam miejsca już na nic

Madżen - naparstnice raczej zakwitną za rok.. i będą ogromne, zarezerwuj miejsce I śliczne MOje kupowane w zeszłym roku miały ponad 2 metry wysokosci i chyba 5 kwiatostanów.. od sąsiadów mam kupę roboty.. i czasu brak, a teraz ciągle pada... a tam muszę sie wczołgać.... bo dostępu brak... i wyrandapować jeżyny, bo znów atakują..

Sebek - a może chcą mieć taki element ogrodowy...zasuszone drzewo.... są gusta i guściki.. i nadal pada... dlaczego u nas nic nie może być z umiarem jak przystało na klimat umiarkowany

MIKRO ogród 2.0 - czyli szewc bez butów chodzi 08:09, 03 lip 2014

Do góry
nicol21 napisał(a)
zajaweczki wyglądają bardzo obiecująco!! ale powiedz mi że masz jeszcze jakaś większą konewkę niż to maleństwo niebieskie???

Poplułem ekran!! No nie mogę
Ogrodnik Mimo Woli cd 08:03, 03 lip 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Jak walczyłam z zielskiem na granicy sąsiedzkiej, to stwierdzam, że mam super spokojna sąsiadkę, bo mnie by szlag trafił jakby takei ziele rosło za siatką przy warzywniku... W deszczu z grubsza wyrwałam, bo mi wstyd było... Z przodu pięknie, a od tyłu syf....

Ania - jeśli chodzi o cierpliwych sąsiadów to moi biją rekordy...Ja przy nich też, bo śliwkę, która uschła latem nadal trzymają...padła latem zeszłego roku oczywiście... I stoi takie straszydło już niemal rok...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:00, 03 lip 2014

Do góry
rozajerycha napisał(a)
Dobrze trafiłam.Jakieś pomysły wdrażasz w życie ogródkowe Sebek ?
Nie mogę przegapić.
Zostawiam pozdrowienia ,zajrzę jutro.
martek

Pomysły są wdrażane cały czas Dziś znowu wymyśliłem zmiany - ehhhh chyba nigdy nie dojdę do ogrodu idealnego
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:59, 02 lip 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Sebciu, wspaniale że losy się układają po Twojej myśli.
A ja dzisiaj zakończyłam cięcie, dosadzam na zielonym dachu, może nawet drzewo tak posadzę na wysokościach, Fajnie będzie? Może jakiś "parasol" na pniu.

Melduję też co najmniej godzinę na leżaczku. "Przemyśliwam" co by tu jeszcze dosadzić

Drzewo na zielonym dachu?? Szalejesz Danusiu - znając życie będzie to jakiś rarytasik A godziny na leżaczku bym nie wysiedział - choć w twoim ogrodzie wytrzymałbym pewnie kilka dni i nadal bym nie miał dosyć
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:24, 02 lip 2014

Do góry
Dobrze trafiłam.Jakieś pomysły wdrażasz w życie ogródkowe Sebek ?
Nie mogę przegapić.
Zostawiam pozdrowienia ,zajrzę jutro.
martek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies