Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Podwórkowa rehabilitacja 13:24, 20 lip 2018

Do góry
Ivvvona napisał(a)
Renatko, dzięki za wczorajsze super spotkanie.

To ja dziękuję podziwiam Wasz ogród za każdym razem. Pozdrawiam z Łeby
Przerwa na kawę... 13:21, 20 lip 2018

Do góry
inka74 napisał(a)
zdjęcia nabytków. Najpierw Phantom dla Alicji. Ładne, niskie maleństwo. Na marginesie to katalpa ma szczepienie na 2.2 m.

Kwiat z bliska i listek

Wiem już też o co facetowi chodziło z tymi listkami. Na zewnętrznej stronie mają takie drobne, szorstkie włoski. Patrz na starsze, niższe liście. Jak dotkniesz ręką to jak taki papier ścierny. Oprócz tego są jakby dłuższe i węższe niż u limki. Ten w ręku listek to Phantom. Na krzaku limka. I na drugim zdjęciu w powiększeniu u góry to Phantom. Mam nadzieję, że widać te srebrzyste mini włoski.

Iwonka, rzeczywiście giganta nabyłaśMa ładny prościutki pieniek, efekt woow będzie jak już trochę porośnie u Ciebie, masz już miejscówkę dla niej? Jeśli masz derenie, zrób przymiarkę, fajnie wyglądałaby podsadzona dereniami, mi taki zestaw się podoba.
Różnicę w liściach widać, będę teraz oglądać listki hortkom.
U Ciebie pogodnie? U mnie wciąż pada, za przetwory i generalne porządki się wzięłam
Ogrodowe marzenie Mrokasi 13:12, 20 lip 2018

Do góry
Kasya napisał(a)
Jak chcesz to moja nigra nie szczepiona i jablonka royality również
Jak nie chcesz to mów , wyrzucę

Dzięki Kasiu .
Zostaw proszę
Anna i Ogród 12:55, 20 lip 2018

Do góry
No i reszta jeżówek "Southern Belle", "Milkshake", "Big Kahuna", "Honeydew", "Marmelade" i - jedna której nie pamiętam nazwy - albo "Magenta Pearl" albo "Delicious Candy". Jak zakwitnie to będę pewna który to kwiat widziałam.

Niektóre brałam po kilka sztuk z możliwością podziału a niektóre po sztuce bo i tak sporo wydałam. Będę dzielić.
Anna i Ogród 12:50, 20 lip 2018

Do góry
No to wklejam.

Rutewka "Splendide White"

Jarzmianka (w końcu jakąś mam ) "Rosensinonie" - baaardzo mało o niej na polskich stronach internetowych.

Jeżówka "Blacberry Belle"

Moja działka na Dębowym Lesie 12:50, 20 lip 2018

Do góry
zawitka napisał(a)
Następna kępka duża mocno zielona to rozplenica Hameln

Tak kwitnie

Aha,piękna. Ciekawe czy u mnie zakwitnie w tym roku ?
I tą już w środę rano przed pracą ,podzieliłam na pół i jedną część posadziłam. Bo miejsce na nią było.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies