Bogdziu, widoki cudne, rudzielec śliczny (trzeci portret najfajniejszy) a i róże jesienne urocze. Ale przecież u ciebie zawsze, o każdej porze roku, jest bajecznie !!!! A teraz prywatna korespondencja do Ciebie od Czasoumilacza: ..."Podziękuj Bogdzi za mniam, mniam kiełbaskę. I zapytaj, czy będę mógł zobaczyć te duże, zielone krzaki, które podobno tak pięknie kwitną w czerwcu?"... Koniec cytatu. PS. U mnie relacja z Rogowa i specjalne podziękowania.
A widzisz gwóźdź zmienia kolor i oto mi chodziło. Mira napisała, że wkłada gwoździe koło horty myślę sobie po jakiego grzyba jakie on ma zadanie w tej glebie a on zmienia kolor. Jedz zobaczyć tylko czy nie za późno bo dzisiaj pogoda deszczową ale bezwietrzna więc nie jest źle. Ogród masz piękny może też się doczekam takiego otoczenia szczególnie ten serb piękny. Mam ich kilka więc jest na to szansa. Pozdrawiam Bogdziu
Widok z okna jak zwykle zachwyca, cudowna ściana kolorowego lasu. Wiewiórka to fajne dopełnienie pięknych widoków. Twój ogród wygląda jak z pięknej zaczarowanej krainy. Pozdrawiam