czemu się nie posiedzi ? stało się coś z nimi ,czy po prostu ,że coraz zimniej .....
pewnie to........bardzo fajna klimatyczna miejscówka
jesienne kadry też ślicznie
..ja już poduchy pochowałam - koniec przesiadywania -jeszcze liście trzeba posprzątać ,narzędzia pomyć i kończę sezon ..
..i znowu kilka miesięcy trzeba czekać na wiosnę ....
O buu ,no widzisz to jednak były przymrozki. U nas kilka dni było mgliście z rana. Zobaczymy co ten tydzień przyniesie. Sprawdzałam prognozę pogody na najbliższy okres. W nocy 4 stopnie a w dzień 8-12.
Kosmosy, tydzień temu. Samosieje rosną na samym końcu działki.
Zdjęcia z dzisiejszego dnia. Deszczowo.
Kosmosy z ławką. Mają mnóstwo nowych pąków. Zastanawiałam się czy zdążą. Dały radę i od dwóch dni szleją.
Aniu póki co przyniesiona i czeka na montaż , ale w dalszym ciągu nie jestem przekonana co do kształtu i w sumie nie mam czasu na to. Może i dobrze przemyślę to w 100%
U nas nie pada, mamy piękny wieczór z pełnią choć trochę pochmurno jest.
Pstrykam po prostu, zwykłe fotki, ale cieszę się że Ci się podobają Dziękuję!
Ja jutro dalej będę pomagała M przy budce, mam nadzieję że wkrótce będzie koniec
Kocham liści, uwielbiam w nich brodzić Jesień!!
Toszka napisał(a)]Dobrze, że Szefowa czuwa...wszystko w jednym miejscu mamy
Dorotko, mam prośbę.
Skopiuj lub wykadruj plan tak aby była sama działka z domem. Koniecznie zaznacz kierunki świata.
Witaj Toszko. Nie jestem zbyt biegła w komputerze. Czy coś takiego wystarczy jak na tym zdjęciu?
Te zielone, jakby to nazwać kreski wokół domu to donice które będą wkomponowane w tarasy. Nie mam pojęcia czy coś w nich wyrośnie i czy przezimuje. Chciałabym posadzić tam trawy jakieś nie za wysokie ale czy nie zmarzną?