Ale wypiękniał Twój ogród - rośliny pod umbrami pięknie się rozrosły - jak i wszystkie inne badylki A kolejowa jak zwykle robi największą furrorę - jest jedyna i nie do podrobienia
Nie wierzę, że hortensje ogrodowe już tak wyglądają - cudne!!! Robisz niesamowite ujęcia - z prostych roślin potrafisz wydobyć ich piękno w 100% Pozdrawiam
Perukowiec wygląda jak wieeelka wata cukrowa A gaura wpadła mi w oko...oby wypadła, bo nie planowałem kolejnych gatunków do mojego bałaganu bylinowego....
Aniu - hardkorem ogrodniczym byłem wcześniej, żeby podczas ulew sadzić - a tak to sobie pobiegałem na bieżni Pobiłem własny rekord... Jeszcze staram się złapać oddech
skoro Wam się nie widzi to nawet nie polemizuję ... sama mam dysonans ... jeżeli jednak coś mnie opęta i z nawet sobie nie wiadomych przyczyn ją tam wrażę to chyba tylko po to by ją móc przesadzić )))))))
chciałabym ją widzieć z okna kuchni stąd ta zwariowana sugestia ... i Sebek ma rację ... pinsów się naoglądałam i tam na rabatach wielkości małego miasta pieknie konweniuje róż ... róż wchodzący w fiolet ... róż wchodzący w czerwień w czuprynie miskanta tego na m i rudbekia ... a i jeszcze nawet perovskia sobie tam siedzi ...
chyba będę widzieć z okna przetacznik Christa i jeżówki ... poza różami oczywista oczywistość ...
jeżówki te wsadzone w szeregu po deszczu skoczyły jak zwariowane ... mają drugi roczek i całe mnóstwo paków ... czekam na kwiat i słońce
Składam meldunek pogodowy, że dzisiaj leje u mnie jak z wiaderka - dzisiaj musiałem pobiegać trochę po mieście i mimo ogromnego parasola spodnie do kolan miałem mokre, o butach nie wspominam... Ale w największej ulewie dokonałem udanej transakcji, bo kupiłem ogromne begonie po złotówce Kiedy posadzę to nie wiem, bo bratki na razie pływają pod wodą...
Nasza klasa cała zdała (uff ulżyło mi jak się o tym dowiedziałem, bo nie byłem pewien o kilka osób..) - a w szkole nie zdało ponad 40 osób... Masakra jakaś - matura była trudna, ale tak jak piszesz - kto się uczył ten zdał - lepiej lub gorzej... W imieniu kuleczek dziękuję
Teraz proszę o trzymanie kciuków za pomyślną rekrutację Róż mam dość, bo kilkanaście krzaczków - a ze studiami racja... Właściwie w tym roku ogród jest już przyzwyczajony do doraźnej opieki, więc może nie będzie tak źle, że zostaną tylko chwasty
Sebek masz racje że listki bukszpanu od elektrycznych poszarpane ..u mnie podobnie ...gratuluję zdanej matury ...różami zarażony jesteś na stówe tylko rozsądek cię hamuje . wyjedziesz na studia a kto się z nimi będzie bawił .
Krys – Gabi zostawiła mi kawałek swojego ciasta, bo wczoraj nawet nie spróbowałam…faktycznie rewelacyjne
Bogdzia - różyczka już posadzona, zamieszkała obok buka Tricolor…super wygląda! Dzisiaj parę razy złapałam się na tym, że przechodząc obok spoglądam na nią. Dziękuję Bogdziu.
Sebek – a może osobiście oglądniesz nasze łódzkie ogrody – jeżeli Gabik mogła przyjechać z Warszawy to Ty masz niewiele dalej – zapraszamy.
malgorzata_s – Małgoś, gdzie ja jestem? Po drugiej stronie aparatu!!!
popcarol – Carola, oj żałuj, żałuj…
A roślinki, już prawie wszystkie zameldowały się na rabatkach…już ci pokazuję.