Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Asiulek 23:35, 29 cze 2014

Witam,wpadam się przywitać jako nowa ogrodniczka na forum. Jednak Twój ogród podglądam już z rok czasu. Wreszcie się zalogowałam, by móc coś napisać. Piękne zdjęcia pięknego miejsca. Pozdrawiam
alinak 23:48, 29 cze 2014

Sebek masz racje że listki bukszpanu od elektrycznych poszarpane ..u mnie podobnie ...gratuluję zdanej matury ...różami zarażony jesteś na stówe tylko rozsądek cię hamuje . wyjedziesz na studia a kto się z nimi będzie bawił .

baraga1904 09:49, 30 cze 2014

...Sebek gratulejszyn...pojechali z tą maturą nieżle - ale kto sie nie uczył nie zdał i kropka...
...kulkowanie wychodzi Ci miszczowsko
Sebek 16:17, 30 cze 2014

Asiulek napisał(a)
Witam,wpadam się przywitać jako nowa ogrodniczka na forum. Jednak Twój ogród podglądam już z rok czasu. Wreszcie się zalogowałam, by móc coś napisać. Piękne zdjęcia pięknego miejsca. Pozdrawiam

Dziękuję w imieniu ogródka Również pozdrawiam
Sebek 16:20, 30 cze 2014

alinak napisał(a)
Sebek masz racje że listki bukszpanu od elektrycznych poszarpane ..u mnie podobnie ...gratuluję zdanej matury ...różami zarażony jesteś na stówe tylko rozsądek cię hamuje . wyjedziesz na studia a kto się z nimi będzie bawił .

Teraz proszę o trzymanie kciuków za pomyślną rekrutację Róż mam dość, bo kilkanaście krzaczków - a ze studiami racja... Właściwie w tym roku ogród jest już przyzwyczajony do doraźnej opieki, więc może nie będzie tak źle, że zostaną tylko chwasty
Sebek 16:23, 30 cze 2014

baraga1904 napisał(a)
...Sebek gratulejszyn...pojechali z tą maturą nieżle - ale kto sie nie uczył nie zdał i kropka...
...kulkowanie wychodzi Ci miszczowsko

Nasza klasa cała zdała (uff ulżyło mi jak się o tym dowiedziałem, bo nie byłem pewien o kilka osób..) - a w szkole nie zdało ponad 40 osób... Masakra jakaś - matura była trudna, ale tak jak piszesz - kto się uczył ten zdał - lepiej lub gorzej... W imieniu kuleczek dziękuję
ewakatowice 16:26, 30 cze 2014

Trzymam kciuki za pomyślną rekrutację ale Ty jesteś pewniak
Można stawiać na Ciebie )))
Sebek 16:35, 30 cze 2014

Składam meldunek pogodowy, że dzisiaj leje u mnie jak z wiaderka - dzisiaj musiałem pobiegać trochę po mieście i mimo ogromnego parasola spodnie do kolan miałem mokre, o butach nie wspominam... Ale w największej ulewie dokonałem udanej transakcji, bo kupiłem ogromne begonie po złotówce Kiedy posadzę to nie wiem, bo bratki na razie pływają pod wodą...
Sebek 16:36, 30 cze 2014

ewakatowice napisał(a)
Trzymam kciuki za pomyślną rekrutację ale Ty jesteś pewniak
Można stawiać na Ciebie )))

Się okaże
hanka_andrus 18:46, 30 cze 2014

Obyś się zarekrutował na właściwy kierunek. Reszta .....jest milczeniem.