Być może - na tujach i innych krzaczkach nic nie widać, ale niektóre ogrodniczki narzekały, że po cięciu takimi nożycami bukszpany były poszarpane... Ile osób tyle opinii
Jula - nie rozmnażałem berberysów - ale wydaje mi się, że tak samo - do ukorzeniacza, utnij końcówkę i do ziemi - najwyżej wygooglaj, bo na forum pamiętam, że się wysiewały, ale rozmnażania z patyczków nie pamiętam...
Kasiu - dziękuję za te cudne róże - wszyscy na forum teraz na nie chorują, a ja się wstrzymuję...Jeszcze
Aniu - dziękuję - kompozycje na rabatach znów się zmienią - oby na lepsze
Jula - nie rozmnażałem berberysów - ale wydaje mi się, że tak samo - do ukorzeniacza, utnij końcówkę i do ziemi - najwyżej wygooglaj, bo na forum pamiętam, że się wysiewały, ale rozmnażania z patyczków nie pamiętam...
Kasiu - dziękuję za te cudne róże - wszyscy na forum teraz na nie chorują, a ja się wstrzymuję...Jeszcze
Aniu - dziękuję - kompozycje na rabatach znów się zmienią - oby na lepsze
Od ostatniego cięcia znów nie ufam fryzjerom , bo mam przedzialek niemal na połowie głowy... Co dziwne ostatnim razem mnie świetnie sciela, a teraz się jej wyjechało... To tak w ramach odrastania, które trwa, a ja tu nieszczęśliwy z tego powodu jestem
No... Dwa to chyba rzeczywiście za mało A tak na serio to wszystko przepięknie Ci rośnie - ja dziś chyba polecę po wszystkim florovitem, żeby mieć choć w części taki busz jak Ty
Wypiękniało wszystko - teraz jestem ciekawy jak ogród ma się po zmianach, bo wyczytałem, że było ich duuużo A trawa po urlopie wyglądała jakby Was miesiąc nie było