mialam na mysli bliska giełdę
a to Bronisze...czesto przejezdzam ale nie bylam jeszcze
tam cos ciekawego dla ogrodnika ? bo myslalam ze tylko owoce, warzywa, ciete kwiaty.. itp
Dzisiaj miałam mega objazd dookoła Warszawy, ale rozpoczęłam od giełdy W samochodzie różne warianty...na co się zdecydować? Trudne pytanie, i tak dobrze, ale inaczej lepiej...
Oddałam też aparat do naprawy.. lubię robić swoim..osobistym Pasuje do ręki i oka.
Ale wiesz że jeszcze za wcześnie. Za ciepło jest na okrywanie. Będziemy trąbić. Procesy życiowe roślin wyhamowują ale jeszcze trwają, jest na plusie i w dzień i w nocy, ciepło, ziemia ciepła, okrywanie może tylko zaszkodzić.
Danusiu, to ogromne wyróżnienie, docenienie naszej pracy i starań, aby zgodnie z dobrymi obyczajami forum, upiększać ogród i równać do najlepszych
i się poryczałam, bo to taki szczery i piękny prezent, najcenniejszy...nie dla mnie parcie na szkło, ten artykuł jest dla mnie najważniejszy
Bardzo, bardzo Tobie dziękujemy. Nie od razu pisałam podziękowanie, bo jak na złość, zawirowania z netem, w domu tablet ładował się i nie naładował, dziś od rana gonitwa, ale już jestem.
Dziękuję też wszystkim moim gościom, za miłe i życzliwe wpisy, za pamięć, za docenianie naszego trudu. Bardzo jesteście wszyscy wspaniali i kochani
Na konkretne pytania odpowiem, za chwilę, bo chcę jeszcze dać komentarz pod artykułem.
dziękuję Danie kwiatkiem róży New Dawn, zakwitła chyba specjalnie dla niej, jednym kwiatem
potem też Wam podam, jakie cenne rady dostałam, co będę zmieniać i porządkować
a Wam kochani dziękuję kwiatkami od Danusi
Zapytaj w wątku oddam, poszukuję, to jest roślina do rozmnożenia z sadzonek, może ktoś ma i utnie. Będziesz miała za darmo. To jest popularna roślina, znana od dawna i nie osiąga kosmicznych cen, żeby była nie do kupienia