Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród Sylwii od początku cz.II 14:51, 06 mar 2014

Do góry
Ja pie.....
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 14:19, 06 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)

tzn. że z buraków robiony jak sie nei spiera chwali sie a jakże ja tyz taki miałam wczoraj.

No Aga, nawet winę można zmyć odpowiednim postępowaniem, to co tam buraki
Ogród niby nowoczesny ale... 12:34, 06 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Madzia mam focha!
jak mogłas dopiero teraz pokazać że zadołowałaś cebulowe w trumnie!
p. już nie pokażę Ernesta!Nigdy, za karę

helooo zafochana
To zdjęcie Ernesta bym sobie na tapetę wrzuciła ale boję się, że mój własny kot się obrazi Cudo!!

Jesienią doniczek nie pokazywałam bo nic nie rosło jeszcze...ale chyba pisałam - więc czytaj uważniej babo! Zresztą ja nie miałam innego wyjścia bo miałam straszny misz masz w cebulowych więc musiały iść do donic a teraz jak zakwitną to je posegreguję.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 11:53, 06 mar 2014

Do góry
Magda70 napisał(a)
Doczytałam..
Ekspresu nie mam bo kawy nie piję i co teraz?? Skąd mam wziąć fusy????
Może po kawiarniach się przelecę i pozbieram????

ja mam z jury, mogą być?
Ogród niby nowoczesny ale... 11:48, 06 mar 2014

Do góry
a to jest chyba jednak czosnek główk. bo ja mam identyczne
Ogród niby nowoczesny ale... 11:48, 06 mar 2014

Do góry
Madzia mam focha!
jak mogłas dopiero teraz pokazać że zadołowałaś cebulowe w trumnie!
p. już nie pokażę Ernesta!Nigdy, za karę
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 09:26, 06 mar 2014

Do góry
agniecha973 napisał(a)

Dziewczyny, barszcz jem czerwony. To się słabo spiera.

tzn. że z buraków robiony jak sie nei spiera chwali sie a jakże ja tyz taki miałam wczoraj.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:25, 06 mar 2014

Do góry
Loczku - musze chyba Ci nagrodę! znowu zgadłaś Tak juz mam ze musze informacje do cna wyssać
ale dziękuję za te odpowiedzi
ps. jeszcze liczę że może Hanusia znajdzie Instrukcję
Ogrodnik Mimo Woli cd 08:24, 06 mar 2014

Do góry
Madżen - brak silnej woli.. trzeba by automat co odcina forum.. niestety komputer i dostęp do internetu jest mi potrzebny w pracy...a silnej woli brak..

Beata - eMuś wczoraj stwierdził, że najlepiej byłoby trawę posiać na nowo.. taka piękna to ona nie jest.. ale rewolucji na razie dość.. jeszcze niech będzie ta co jest..... wiec może zrezygnuj z chęci posiadania takiej trawy

Weronika - awatar się zostaje.. a moje pyszczysko i tak w za dużo miejscach widnieje

Kasik - wielkie dzięki. Jakby co to będę do Ciebie pisać z prośbą

Joaśka - w doniczkach wszytko gorzej rośnie.. ale rośnie.... wiec jak posadzisz to sie odwdzięczą podwójnie

Ciociu M. - wyspałaś sie?? ... bo ja nie a jak patrzę za okno, to najchętniej położyłabym sie z powrotem..

Beta, Anna_g, Bogdzia, Celina - zgodnie z planem naprawczym.. dla każdej po uśmiechu

Gabriela - z niskich traw traw do 1 metra polecam rozplenice.. są po prostu śliczne.. i bez problemowe..
To moja rozplenica kupowana jako rozplenica..

Malkul - zadanie rozwiązałam na ile potrafiłam

Alina - poznaję

Kasiek - posadź jakieś niższe trawy, bo te są wysokie.. i zasłonią Ci wszytko

Bożenka - jest za zimno na działkę.. ja też nie idę do ogrodu.. i zdrowa jestem.

Zielona - nie zapeszyć i nie przechwalić.. oby pomogło..

AgnieszkaW - ja ich nie wywalam, tylko trochę poszło w inne ręce.. a część muszę przesadzić dalej od tulipanowca i hortensji.. przesadzić irysy i liliowce bo nie pasuję... a posadzę róże Taka rewolucja będzie

Gierczuś - ta taczka troszkę za daleko ..

Dla Kitka moja hortka

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:37, 05 mar 2014

Do góry
Malkul, za trudne pytania zadajesz o tą temperaturę. Przecież to byłby hit na wsi gdybym powiedziała, że pod folią termometr zamontowałam. HE HE HE

Na razie wszystko zamknięte. Jak się zrobi cieplej i będzie czuć wyraźnie, że w środku jest gorąco, po prostu otwieram jedne drzwi na dzień, a na noc zamykam. Jak już nockami jest dobrze na plusie (strzelam, że ok. +10) zostawiam jedne drzwi cały czas otwarte (dzień i noc). Oczywiście kontroluję prognozy i jak ma trochę spaść, na noc zamykam. Jak przyjdzie lato, mam otwarte dwoje drzwi, bo przy jednych otwartych jest ukrop, a przy dwóch po prostu gorąco.
Ogród niby nowoczesny ale... 21:04, 05 mar 2014

Do góry
Jakie foty chcecie??? Bajzlu???
Ja nie jestem "Krzysztofa" ja jestem czosnek gladiator Krzysztofa to Malkul

Poszalałam dziś ogrodowo w domu...wysialam wszystkie pomidory ( 5 odmian), część sałat (4 odmiany) i jakieś tam kwiatki do warzywnika (resztki z ubiegłego roku). Trochę tego jest...parapetów mi zabraknie.

Po powrocie z pracy cyknęłam kilka fotek...dla kochanych podglądaczy mojego wątka

Przycięte carex the beatles - mam nadzieję, że szybko nowe listkzasłonią te suche

tulipany atakują...

Ogród Sylwii od początku cz.II 20:55, 05 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Znając Sylę to na pewno

chociaż ze mną to nigdy nic nie wiadomo
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:53, 05 mar 2014

Do góry
Znając Sylę to na pewno
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:52, 05 mar 2014

Do góry
Anno - jest zadanie https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=321#post_6
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:51, 05 mar 2014

Do góry
Dobrze, nie wiem jak to napsiać ale mam prośbę.
czy ktoś moze mi tu wyjaśnic jak obsługiwać szklarnię.
tzn. chodzi mi o to by ktos mi to łopatologicznei wyjaśnił,
czy np. codziennie rano trzeba sprawdzać temperaturę, jaka powinna być tep.
kiedy otwiewrać a kiedy zamykać okna , drzwi, na co jeszcze zrócić uwagę aby warzywa żyły i rodziły i inne apekty o których pewnie nie wiem.
Prosze mi to wytłumaczyc jak "pastuch krowie".
Dla odmiany czas na zmiany... 20:43, 05 mar 2014

Do góry
A ja głosuję za fotkami
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:35, 05 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Beatka - ciekawam co ty tam notujesz

jak to co...przepisy na piękny ogród
Ogród cioci 19:41, 05 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)
I mnie przygnał tu owczy pęd buksikowoObiowy Fajne sztuki za fajną cenę

Dzięki to Łukasz cynk dał
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:16, 05 mar 2014

Do góry
Beatka - ciekawam co ty tam notujesz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:16, 05 mar 2014

Do góry
Magnolia czyli ścieżkę radzisz od razu robić juz przy zakładniu trawnika? dobrze zrozumiałam?
ziemi juz nawozić nie będę jedynie piasku dla rozluźnienia dam i glebozgryzarką pod\jadę całość a wcześniej niestety Randap.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies