Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Celina 22:49, 05 mar 2014

kuknęłam
AgnieszkaW 22:59, 05 mar 2014

Macham Aniu, poczytałam zaległości Czemu trawy chcesz wywalać? Za duże?
gierczusia 23:03, 05 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Agata.. miał być program naprawczy wiec tylko cmok, cmok

Łojjć .. Szerzą się te programy naprawcze ojj szerzą ...

. Teraz już wiem ,że mam rozplenice hameln .... Tą którą dostałam od Alinki , jak byłyście u mnie .... A jak będę potzrebować taczki do przeprowadzki to już wiem gdzie się zgłosić

Buziaki
Mala_Mi 08:24, 06 mar 2014

Madżen - brak silnej woli.. trzeba by automat co odcina forum.. niestety komputer i dostęp do internetu jest mi potrzebny w pracy...a silnej woli brak..

Beata - eMuś wczoraj stwierdził, że najlepiej byłoby trawę posiać na nowo.. taka piękna to ona nie jest.. ale rewolucji na razie dość.. jeszcze niech będzie ta co jest..... wiec może zrezygnuj z chęci posiadania takiej trawy

Weronika - awatar się zostaje.. a moje pyszczysko i tak w za dużo miejscach widnieje

Kasik - wielkie dzięki. Jakby co to będę do Ciebie pisać z prośbą

Joaśka - w doniczkach wszytko gorzej rośnie.. ale rośnie.... wiec jak posadzisz to sie odwdzięczą podwójnie

Ciociu M. - wyspałaś sie?? ... bo ja nie a jak patrzę za okno, to najchętniej położyłabym sie z powrotem..

Beta, Anna_g, Bogdzia, Celina - zgodnie z planem naprawczym.. dla każdej po uśmiechu

Gabriela - z niskich traw traw do 1 metra polecam rozplenice.. są po prostu śliczne.. i bez problemowe..
To moja rozplenica kupowana jako rozplenica..

Malkul - zadanie rozwiązałam na ile potrafiłam

Alina - poznaję

Kasiek - posadź jakieś niższe trawy, bo te są wysokie.. i zasłonią Ci wszytko

Bożenka - jest za zimno na działkę.. ja też nie idę do ogrodu.. i zdrowa jestem.

Zielona - nie zapeszyć i nie przechwalić.. oby pomogło..

AgnieszkaW - ja ich nie wywalam, tylko trochę poszło w inne ręce.. a część muszę przesadzić dalej od tulipanowca i hortensji.. przesadzić irysy i liliowce bo nie pasuję... a posadzę róże Taka rewolucja będzie

Gierczuś - ta taczka troszkę za daleko ..

Dla Kitka moja hortka

kitek81 08:48, 06 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Dla Kitka moja hortka

no śliczna jest dziękuję za foto i za dobre serduszko :*
pozdrawiam :*
Tusiala 08:54, 06 mar 2014

Super, że pamiętasz i dbasz
Program naprawczy dostał w łeb i dobrze Trawy masz zabójcze
ana_art 09:04, 06 mar 2014

lubię rozplenice, mam i taką jak Ty i w tamtym roku sadziłam te little ale ta duża ma niepodważalny urok, według mnie najładniejsza ze wszystkich
Bogdzia 09:27, 06 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)

Beta, Anna_g, Bogdzia, Celina - zgodnie z planem naprawczym.. dla każdej po uśmiechu

Tylko po jednym? Za bardzo szczodra to Ty nie jestes. Ja Ci więcej zostawię. Miłego dnia.
anna_g 09:56, 06 mar 2014

Bogdzia napisał(a)

Tylko po jednym? Za bardzo szczodra to Ty nie jestes. Ja Ci więcej zostawię. Miłego dnia.

Ha ha ha Jeden Ani uśmiech wart tysiące też zostawiam - dokładnie tyle co Bogdzia, żeby nie było "walki na uśmiechy"

A poza tym Anno zostawiam Ci wielkie, WIELKIE, ogromnie buziaki z podziękowaniem że się odezwałaś u mnie w sprawie bałwanków... Dzisiaj rano spojrzałam przez okno i mnie olśniło... wszystko chciałam zrobić źle... Jeszcze nie jestem pewna jak będzie dobrze ale przynajmniej wiem jak byłoby źle - a część dalszą się wymyśli - szkielet pomysłu już jest I to wszystko dzięki Tobie i Alince
Mirka 11:08, 06 mar 2014

A jakby tego lucyferka na zimę okryć to też nie przetrwa ?trza wykopywać myślałam że on bezobsługowy jest.