Madżen - brak silnej woli.. trzeba by automat co odcina forum.. niestety komputer i dostęp do internetu jest mi potrzebny w pracy...a silnej woli brak..
Beata - eMuś wczoraj stwierdził, że najlepiej byłoby trawę posiać na nowo.. taka piękna to ona nie jest.. ale rewolucji na razie dość.. jeszcze niech będzie ta co jest..... wiec może zrezygnuj z chęci posiadania takiej trawy
Weronika - awatar się zostaje.. a moje pyszczysko i tak w za dużo miejscach widnieje
Kasik - wielkie dzięki. Jakby co to będę do Ciebie pisać z prośbą
Joaśka - w doniczkach wszytko gorzej rośnie.. ale rośnie.... wiec jak posadzisz to sie odwdzięczą podwójnie
Ciociu M. - wyspałaś sie?? ... bo ja nie

a jak patrzę za okno, to najchętniej położyłabym sie z powrotem..
Beta, Anna_g, Bogdzia, Celina - zgodnie z planem naprawczym.. dla każdej po uśmiechu
Gabriela - z niskich traw traw do 1 metra polecam rozplenice.. są po prostu śliczne.. i bez problemowe..
To moja rozplenica kupowana jako rozplenica..
Malkul - zadanie rozwiązałam na ile potrafiłam
Alina - poznaję
Kasiek - posadź jakieś niższe trawy, bo te są wysokie.. i zasłonią Ci wszytko
Bożenka - jest za zimno na działkę.. ja też nie idę do ogrodu.. i zdrowa jestem.
Zielona - nie zapeszyć i nie przechwalić.. oby pomogło..
AgnieszkaW - ja ich nie wywalam, tylko trochę poszło w inne ręce.. a część muszę przesadzić dalej od tulipanowca i hortensji.. przesadzić irysy i liliowce bo nie pasuję... a posadzę róże

Taka rewolucja będzie
Gierczuś - ta taczka troszkę za daleko ..
Dla Kitka moja hortka
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.