Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4"

Ogródek Iwony II 12:37, 29 cze 2017

Do góry
Też Ewuniu żałuję, chwilowo mi ich brak.
Załatwiam kilka spraw obecnie i na ogród nie mam czasu... Wczoraj wieczorem miałam normalnie chandrę, brakowało mi tych zapachów, wyjścia do ogrodu, pogrzebania w ziemi ...
Wczoraj oglądałam na forum zdjęcia z innych ogrodów, czasami się zastanawiam, czy mój ogród nie jest zbyt kolorowy, ale jak w nim przebywam, lubię to
Na fotkach za to zieleń mnie uspokaja

Zaczyna Artemis.

Jesienią ją przesadziłam, by miała więcej miejsca. Za chwilę będą jej towarzyszyć liatry
Artemis niestety nie pachnie ...

Ogród w remoncie 06:51, 29 cze 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Hosty Asiu pod drzewem fajnie wyglądają. Widzialam tez w Pęchcinie koleczko ze Stelli pod drzewem. Polecam.

Moje Stella Iwonko też docelowo będą pod drzewem i będą udawać trawki hi,hi.

Ogródek Iwony II 06:42, 29 cze 2017

Do góry
Justynko, panowie potrafią zaskakiwać i to w bardzo fajny sposób. Trzeba im tylko dac szansę.
Ogródek Iwony II 06:41, 29 cze 2017

Do góry
Moni, na planie zawsze gorzej wychodzi. Teraz i tak upały. Jak przyjdzie wrzesień, będzie czas na poprawki i porządek z bylinami, inaczej M będzie gadać. Ja tylko potrzebuję, by mi złotokap wyciął (2/3 przemarzło), przesadził forsycję i wyciął stary krzak tawuły (kiedyś przynieśliśmy lasu), teraz tam chcę 3 szmaragdy przesadzić. Sama się boję, bo korzenie głębokie, a mi ze względu na oczy takich wykopów wysiłkowych robić nie wolno

Ogród w remoncie 06:35, 29 cze 2017

Do góry
Hosty Asiu pod drzewem fajnie wyglądają. Widzialam tez w Pęchcinie koleczko ze Stelli pod drzewem. Polecam.
Ogródek Iwony II 21:54, 28 cze 2017
Do góry
Iwk4 napisał(a)

Dorotko, wczoraj sobie naszkicowałam plany warzywniaka, pokazałam e-Mowi. Plan polega na tym, by w poprzek dać rabatę z Anabelkami, za tą rabatą warzywnik (przejscie przecinające rabatę). W tej chwili jest długo i wąsko, chcę poprawić proporcje. M powiedział, że się nie zgadza... no to ja, ze szklarenki nie będzie, bo w obecnym układzie w kąt wciskać jej nie będę...
na tym się skończyła wymiana zdań. Dziś rano nadal M się upierał nad szklarenką, więc będę się trzymać planu, hi, hi Dam mu trochę czasu na zmianę zdania

ale ty masz cierpliwość do pertraktacji ...ze mna to nie ma takich dyskusji ...musi byc tak jak ja chce ..a jak sie okaże ze to jest żle ...to bedzie poprawiał az do skutku

PS. ciii bo usłyszy ale coraz czesciej sie zdarza ze zaskoczy mnie ciekawszym pomysłem ...na ktory ochoczo sie zgadzam z lenistwa żeby nie poprawiac
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 20:49, 28 cze 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Kasiu, cudownie zostać babcią. Gratuluję wam.
Szkoda, ze psiunia ci ciurkadelko pezestawia, bo tam jest tak ladnie. Twoja rozyczka o nieoczekiwanym kolorze ile juz u Ciebie rośnie? Piękny z niej krzaczek.

Róża z października 2013r. Była wiotka i nie zapowiadała się dobrze, ale wytrzymałam i nie pożegnałam jej.

Za życzenia dziękujemy Iwonko.
A co do Zary- to kopie dalej. Pomiędzy rodkami postawiłam krzesło, to kopie koło następnych.
Ogródek Iwony II 20:07, 28 cze 2017

Do góry
Właśnie odwiedziła mój ogród młoda ogrodniczka. Spodobały jej się żurawki Lime Marmalade. Zamówiła u mnie sadzonki. A jeszcze jesienią nie chciała słyszeć o ogrodzie Obdarowałam sadzonkami bukszpanu, na razie malutkie Ale przecież urosną

Ogród Ani :) 19:44, 28 cze 2017

Do góry
anbu napisał(a)
Dziewczyny dzięki

Kory sypie grubo, nic mi nie wywiewa (bynajmniej do tej pory ) Średnio około 15 cm.
Za każdym razem zamawiam drobną (tą samą) ale dostawy zawsze trochę różną się od siebie. Ta obecna jest bardziej śmieciowata i chyba grubsza

Aniu, zamawiasz Internetowo? Kurierem?
Ogród Małej Mi 2017 19:34, 28 cze 2017

Do góry
Firletka już Aniu u Ciebie kwitnie, u mnie za chwilkę
Ogródek Iwony II 19:30, 28 cze 2017

Do góry
Dorota123 napisał(a)
Dużo zmian u Ciebie i znów nowe plany. Energia Cię rozpiera - to dobrze.
Nowa rabata ślicznie się prezentuje.
Pozdrawiam.

Dorotko, wczoraj sobie naszkicowałam plany warzywniaka, pokazałam e-Mowi. Plan polega na tym, by w poprzek dać rabatę z Anabelkami, za tą rabatą warzywnik (przejscie przecinające rabatę). W tej chwili jest długo i wąsko, chcę poprawić proporcje. M powiedział, że się nie zgadza... no to ja, ze szklarenki nie będzie, bo w obecnym układzie w kąt wciskać jej nie będę...
na tym się skończyła wymiana zdań. Dziś rano nadal M się upierał nad szklarenką, więc będę się trzymać planu, hi, hi Dam mu trochę czasu na zmianę zdania

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 19:00, 28 cze 2017

Do góry
Martuś, pozdrowienia zostawiam i muszę napisać, ze bardzo mi się podoba
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 18:45, 28 cze 2017

Do góry
Przebrnęłam przez cały czerwiec u Ciebie Reniu, zastanawiałam się nad każdym zdjęciem, co napisać i sama już nie wiem. Mam mętlik w głowie z tego "podobania mi się". Pastella z ML cudnie wygląda, do tego kostki bukszpanowe, jednakowe kolumnowe, ... , kolejne cudo - szałwia z trawami, a potem jeszcze ścianka z kulkowiskiem ...
Pomyślałam, ze już jesteś spełniona, a potem czytam, że masz jeszcze sporo planów. Można jeszcze więcej?
Ogród idealny Gratuluję Nie, to złe słowo. Bo gratulować można wygranej, jak się coś dostanie, a ty tak własnymi rękami i e-Ma oczywiście.
Nooooo, może talentu gratuluję i wyczucia.
I zazdroszczę, choć nie wolno Bo to zły nawyk
Migawki z ogródka 17:57, 28 cze 2017

Do góry
I jak dużo różnych
Migawki z ogródka 10:33, 28 cze 2017

Do góry
Łucjo, jak ty zapamiętujesz nazwy? Ja nie potrafię. Po wrzuceniu fotek do kompa, zastanawiam się, która to?
Masz inspirację do ceglanej ścieżki?
Migawki z ogródka 10:33, 28 cze 2017

Do góry

Masz bardzo ladne róże. Jaka jest twoja ulubiona? Masz taką? Jak wygląda jej pokrój?
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 19:18, 27 cze 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Kasiu, ta fotka mnie urzekla. Duzo masz tam stipy?
przed samym tarasem w dwóch rzędach a te na pierwszym planie to kilka sztuk.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies