Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

m_gocha 00:47, 29 cze 2017

Oj Asia ależ u Ciebie się dzieje...
Powtórzę ponownie podziwiam

Asiu śliczne masz te hosty pod drzewem. Jak żarówy Znasz może ich nazwę? Gdzie je kupowałaś bo też taki rozjaśniacz potrzebuję

Macham i pozdrawiam cieplutko U mnie upał dzisiaj było ponad 30 stopni. Teraz jeszcze 25
Iwk4 06:35, 29 cze 2017

Hosty Asiu pod drzewem fajnie wyglądają. Widzialam tez w Pęchcinie koleczko ze Stelli pod drzewem. Polecam.
Margerytka40 06:48, 29 cze 2017

m_gocha napisał(a)
Oj Asia ależ u Ciebie się dzieje...
Powtórzę ponownie podziwiam

Asiu śliczne masz te hosty pod drzewem. Jak żarówy Znasz może ich nazwę? Gdzie je kupowałaś bo też taki rozjaśniacz potrzebuję

Macham i pozdrawiam cieplutko U mnie upał dzisiaj było ponad 30 stopni. Teraz jeszcze 25

Hosty to Fire end ice. Kupowałam w szkółce obok siebie. Ślicznie rozjaśniają

Margerytka40 06:51, 29 cze 2017

Iwk4 napisał(a)
Hosty Asiu pod drzewem fajnie wyglądają. Widzialam tez w Pęchcinie koleczko ze Stelli pod drzewem. Polecam.

Moje Stella Iwonko też docelowo będą pod drzewem i będą udawać trawki hi,hi.

Margerytka40 13:06, 29 cze 2017

Mam dylemat z tymi moimi kamieniami,czy się ich pozbywać. A może na razie gdzieś złożyć i kiedyś wykorzystać. Wpadło mi kilka inspirek na takie kamienie w ogrodzie
1

Tyle tylko że sama nie wiem czy mi się to podoba. Pewnie jak nie ma we mnie efektu wow to znak że trzeba się tych kamiorów pozbyć. Tylko co ja mam z nimi zrobić teraz?
JoannaDe 17:18, 29 cze 2017

Asia, a ogłoszenie na olx? Pewnie chętni się znajdą.

Hosty pod drzewkiem moje ulubione. Tylko nigdzie u siebie tej odmiany nie mogę dostać. Na szczęście rozmnażam swoje z dobrym skutkiem.

Pięknie Ci to wyszło.
Margerytka40 17:51, 29 cze 2017

Margerytka40 17:56, 29 cze 2017

JoannaDe napisał(a)
Asia, a ogłoszenie na olx? Pewnie chętni się znajdą.

Hosty pod drzewkiem moje ulubione. Tylko nigdzie u siebie tej odmiany nie mogę dostać. Na szczęście rozmnażam swoje z dobrym skutkiem.

Pięknie Ci to wyszło.

O olx nie myślałam,w sumie to dziś doszłam do wniosku że chyba nie chcę tych kamieni. Myślisz,że ktoś by się skusił? Oddałabym za darmo byle by ktoś je zabrał. Nie mam do nich siły.

U nas jest ta hosta. Nawet sporo jej było w szkółce. No ale przecież sobie rozmnożysz. Ja poluję jeszcze na inne,podobne do niej.
JoannaDe 18:14, 29 cze 2017

Co Ci szkodzi dać ogłoszenie. Może akurat. Ja akurat zbieram takie ale za daleko do Ciebie niestety
Margerytka40 00:37, 30 cze 2017

JoannaDe napisał(a)
Co Ci szkodzi dać ogłoszenie. Może akurat. Ja akurat zbieram takie ale za daleko do Ciebie niestety

Pewnie,że warto spróbować. Jakby ktoś je zabrał super by było.
Jeszcze raz analizowałam dziś moje nastawienie do tych kamieni i na pewno już ich nie chcę. Nie widzę ich w wizji mojego ogrodu po zmianach. M też przyznał mi rację.