Właśnie gdzieś mi się majaczyło to zdjęcie, tylko nie pamiętałam gdzie było...dzięki Sebuś
Bardzo mi się podobają takie czerwoniaste berberysy i kombinuję jak je tam wsadzić...tam żółto-zielone bardziej...żeby rozjaśnić...
Róże piękne, ale dla mnie nie wszystkie, dwie mam takie, które nie zachwycają zupełnie, chociaż pojedyncze kwiaty są niezłe. Jak znajdę Williama Morrisa, wymienię
Lilie to druga moja miłość
Moi Drodzy wielokrotnie prosiłam abym na forum była Madżenką i proszę o uszanowanie mojej decyzji
Dlatego nie będzie Mai, dlatego proszę nie linkować TVN.
Jak chcecie to możecie to robić na FB , na ktorym nie jestem anonimowa
Mój rzeczniku na pewno są o zebrinusy i na 7 zdjęciu Mornig Light. Nie wiem czy przypadkiem Zawitka nie pyta grosse fontaine? Polecam tego miskanata, bo jest wielki, ma pasek, szerokie liscie i piekny kształt fontanny. Obok rośnie silberfeder i juz mi sie tak nie podoba. W trzecim roku rozlazi mi sie i muszę go podwiązywać bo sie pokłada na bramę wjazdową a grosse fontaine mają piekny sztywny pokrój.
Sebciu, tak jakoś wyszło ) ale jeszcze dużo pracy przed nami, bo trzeba będzie wszystko rozsadzić i to już wg planu plan narazie mam w zarysie. Ogródek mały więc wymaga wielu przemyśleń.
Serdecznie pozdrawiam