Sebus. Rozumiem, że nie to co ładne a co się komu podoba...
Ten pan zwyczajnie się dobrze bawił śmiejąc się w głos
Danusia jako profesjonalista, pewnie też często uśmiecha się oglądając nasze ogrodowe wypociny, jednak ma tyle taktu... Juz nie wspomnę o dobrym smaku...
Ogrodach, które możemy zobaczyć...
Haniu - masz przepiękne odmiany róż Cieszę się, że mam mały ogród, bo znów by mnie kusiły zakupy Czytałem wiersze na wątku Małej Mi i ciągle mam uśmiech na twarzy - niesamowite z jaką lekkością Ci to przychodzi
Danusiu - to połączenie zgapiłem z jednego z ogrodów angielskich Tylko hakone rośnie powoli... Chyba znów je podzielę, bo wydaje mi się, że wtedy rośnie szybciej...
Aniu , pod drzewo dałabym hosty. Podobnie jak Sebek - na pewno zdjełabym tą darń do samej kostki. Co do reszty roślin to sama nie wiem. Chodzi mi po glowie rabata rododendronowo- hortensjowa. U siebie będę robić taką pod murem ceglastym . Posadzę 5 rodków i pomiedzy nimi , ale lekko za nimi posadze szpaler Anabelek . Póki rodki nie urosna to może te Anabelki sie bedą mialy o co oprzeć. a po kilku latach zawsze można im zrobić eksmisję . Kwitnienie o różnych porach roku , może nie będzie to głupi pomysł.
A u ciebie może limki - krzewy sa ładne nawet jesli jeszcze nie kwitna. Tylko wiosną łyso by bylo .
Piękne foty Sebek i ogródek przede wszystkim też Sebuś - no namieszałeś fakt... trochę Ci odpowiedzialam u mnie a resztę muszę "przetrawić" bo mi wyobraźnia zaszwankowała Miłego
No namieszałeś nieźle To to ja muszę przetrawić na spokojnie. To nie nutkajski ale horstman... I tak - o tyle nie chciałabym dawać go na środek i dawać tam dodatkowych rh i wysokich traw bo wtedy zasloni to widok na dalszą część ogrodu a tego bym nie chciała... Raczej myślałam, żeby go stamtąd docelowo zabrać... nie w tym roku bo tego nie przerobię a on jest jeszcze mały ale i może być ale myślałam zmienić mu miejsce... tak samo jak rodkowi... Resztę tego co napisałeś muszę sobie przemyśleć i wybrazić Dzięki Sebek