Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 10:09, 21 cze 2014

andziulka napisał(a)
ślicznie u Ciebie wszystko rośnie, pozdrawiam
dziękuję Aniu
Madzenka 12:50, 21 cze 2014

Danusia swietnie ujęla po co nam projekt. Popieram obiema rękami! Wygląd ogrodu zależy od nas od naszej milości do roslin i determinacji. Ana pokazuje, że może być jeszcze piękniej
Sebek 13:12, 21 cze 2014

Cena tojeści rzeczywiście zwala z nóg - ale ta kuuula bukszpanowa jeszcze bardziej Ogromna jest!
wiunia 21:44, 21 cze 2014

Anetko nie mogę sie napatrzeć na Twój zielony raj jest przepieknie, a tym przdpłociem to postawilaś kropkę nad "i" umbry świetnie wygladaja z wewnątrz ogrodu kiwając głowami nad płotem - super to wygląda! Dodam, że białe donice obsadziłaś tak ślicznie i gustownie, że nie moge oderwać oczu!!! Ta bordowa trawa to co? Widziałam dzis w odrodniczym coś podobnego i nawet miałam na nią chrapke ale Pani nie mogła mi podać nazwy więc dałam na wstrzymanie może mi podpowiesz? Wiem tylko, że ta trawa która ja widziałam jest jednoroczna Pozdrawiam i jeszcze raz cofam się do zdjęć przedpłcia i cudnych donic
Mirella 21:45, 21 cze 2014

Cudowny ogród
ana_art 21:58, 21 cze 2014

wiunia napisał(a)
Anetko nie mogę sie napatrzeć na Twój zielony raj jest przepieknie, a tym przdpłociem to postawilaś kropkę nad "i" umbry świetnie wygladaja z wewnątrz ogrodu kiwając głowami nad płotem - super to wygląda! Dodam, że białe donice obsadziłaś tak ślicznie i gustownie, że nie moge oderwać oczu!!! Ta bordowa trawa to co? Widziałam dzis w odrodniczym coś podobnego i nawet miałam na nią chrapke ale Pani nie mogła mi podać nazwy więc dałam na wstrzymanie może mi podpowiesz? Wiem tylko, że ta trawa która ja widziałam jest jednoroczna Pozdrawiam i jeszcze raz cofam się do zdjęć przedpłcia i cudnych donic
Dziękuję, to miłe jak komuś podoba się to co się stworzy
Większość jak nie wszystkie 'czerwone' trawy są jednoroczne, tzn w naszych warunkach nie zimują W donicach o których mówisz jest rozplenica vertigo, mam jeszcze w innej donicy rubrum. Celowo posadziłam je w donicach bo wiedziałam że nie mają szans przeżycia, a lubię trawowe donice
Mirka 22:01, 21 cze 2014

Ana przed płocie super ci wyszłozresztą jak cały ogród cudny nic dziwnego że chcemy zgapiaćnapisz co to za roślina taka fioletowa z długimu kłosami na przed płociu?
Madzenka 22:10, 21 cze 2014

Ana tak patrzę na twe wiśnie na przedpłociu i widzę, ze przepiekne tworzą tło dla zapłocia. Zapewne zachwyca cię widok z okien na te wiśnie. Teraz czekamy aż róże zaczną się przelewać przez płot.
ana_art 22:41, 21 cze 2014

Mirka napisał(a)
Ana przed płocie super ci wyszłozresztą jak cały ogród cudny nic dziwnego że chcemy zgapiaćnapisz co to za roślina taka fioletowa z długimu kłosami na przed płociu?
to szałwia caradonna
ana_art 22:45, 21 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ana tak patrzę na twe wiśnie na przedpłociu i widzę, ze przepiekne tworzą tło dla zapłocia. Zapewne zachwyca cię widok z okien na te wiśnie. Teraz czekamy aż róże zaczną się przelewać przez płot.
masz rację, one fajnie wyglądają i z jednej i z drugiej strony, za jakiś czas gdy wiśnie staną się dużymi kulami mam nadzieję, że stworzą przesłonę Od dołu będzie cisowy murek i różane falbanki a od góry kuliste parawany.