Gosiu, laczka opanowana przez kosmos. Wszystko prawie uschniete, nawet kosmos, bo malo tam podlewam. Ma byc samoobslugowa. Co przezyje to zostaje To ta fotka
Roslinki na cytowanej przez Ciebie fotce to biala driakiew kaukaska i browalia - roslina jednoroczna albo pokojowa Widac tam tez nasienniki penstemona.
Dziękuję Beatka Nawet irga na skarpie się lekko rozbujała, choć cały czas zarasta jak goopia Nie wspomnę, że igrę koło cmentarza widzę, posadzoną na macie plastikowej, rośnie jak nie wiem co i nie zarasta!! A ja zamiast sobie życie ułatwić to plewię co chwila! Mądry Polak po szkodzie, ot co!!
Ewo a co to za roślinki? Mam na myśli tą białą i niebieską.
Jak twoja łączka się miewa?
Czytałam, że upały u Ciebie teraz. Tylko basen i leżaczek w tak pięknym ogrodzie rozkładać, choć wiem, że trudno ogrodnikom na leżaczku wysiedzieć.
Kasia, no z winogron się mega cieszę, bo miałam z nimi same problemy. Najprawdopodobniej za głęboko wsadziłam, ale widzę, że się w końcu przemogły Hortki na foto "w dół" to vanilki, a limki to z innej strony są
To z prywatnego zbioru nasiona. Dziś sprawdziłam że 5 szt.jest to może sie jeszcze rozkręcą choć zapowiadają 4 dniowe ulewy i nie wiem jak to na nie wpłynie.