Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

kwartet 23:19, 05 paź 2018

Tą molinię mam w kilku miejscach. Najwieksza jest tam gdzie mam przepuszczalną glebę( z kłosem coś 1,5 m).W tym miejscu na zdjęciu gleba wielce gliniasta i jeszcze walą w nią dwa zraszacze ,jest zauważalnie niższa i brzydsza
tulucy 00:57, 06 paź 2018

Ku pamięci ta sosenka to Marie B...., dobrze zapamiętałam?
Wiolka5_7 08:14, 06 paź 2018

Obydwa ogrody macie piękne ,bez dwóch zdań
Toszka 09:37, 06 paź 2018

Molinia za sucho też nie lubi. Mam jedną kępę w narożniku cisów i kiepsko molinia rośnie. Na wiosnę zmienia miejscówkę na bardziej dla niej dogodną.
eVka 10:34, 06 paź 2018

UrsaMaior napisał(a)

Dąb Green Dwarf.

Wiedziałam! Czas na kolejnego dęba w moim ogrodzie!
April 18:08, 06 paź 2018

UrsaMaior napisał(a)
Dziś wpadła April - tyle do omówienia, a czasu tak mało! Dzięki za wizytę! Jak to fajnie się gada z kimś, kto rozumie znaczenie gówna w życiu...;D

A oto parę fotek (w tym róża Hansestadt Rostock dla Agaty) z gościnnych występów u Ani

Znaczenie gówna w życiu jest nie do przecenienia. Banan na mojej twarzy gdy małżonek załatwił 10 taczek tego życiodajnego specyfiku - nie do opisania. BEZCENNE

Izo bardzo dziękuję za zaproszenie. Ogród masz wspaniały, klimatyczny i uporządkowany mimo że ciągle jeszcze się tworzy. Ta sztuka jest dla mnie obca niestety. W amoku nie zrobiłam żadnych zdjęć i stale gubiłam kluczyki od samochodu. To z podziwu, próbowałam chłonąć widoki.
April 18:09, 06 paź 2018

Kiepski mam internet i zdublowałam
Dlatego tutaj pozwolę sobie podziękować Ani Kwartet za gościnę. Kto nie widział jej ogrodu niech żałuje. Kolory, gęstwina, kompozycje i ten widok na staw. Bajka. Dla posiadacza ogrodu leśnego, to zupełnie inny, pełen barw świat.
Aniu, dziękuję za zaproszenie.
Już się mnie nie pozbędziesz
April 18:37, 06 paź 2018

Tamte wpisy były archiwalne czyli dotyczyły wczorajszego dnia.
A dzisiaj... Izo, Aniu to był super dzień, jeszcze mam wypieki na twarzy. Najpierw maraton po szkółce w Skubiance, zacne zakupy, a potem wizyta w moim skromnym lasku.Żal tylko że tak was czas gonił, bo pogoda aż zapraszała żeby dłużej posiedzieć.
Szlaki przetarte więc do rychłego zobaczenia
UrsaMaior 19:26, 06 paź 2018

Ja właśnie dochodzę do siebie po wycieczce i sadzeniu naszych skarbów Fotki będą, ale za moment. Wymiziaj piesy!

Na superszybko wieczorna fotka Rosi w nowym miejscu

April 20:07, 06 paź 2018

Rosi dostał zaszczytne miejsce na środku? Nie przy ognisku, jak planowałaś wcześniej?