Widok z drugiej strony.
Ta góra piachu do usunięcia. Początkowo chciałyśmy z córkami taczką wywozić ,ale to nie na nasze siły. M podstawił przyczepkę.
Kawałek już obsadzony.
Fajnie że Ci się podoba. Staram się upiększać te moje widoki na gruzo-betony każdego roku idę małymi krokami do przodu,a dziewczyny z grupy małopolskiej inspirują bo te dopiero mają pomysły
Mi się marzą poidełka dla ptaków i domki dla owadów. Tylko ja jestem mało techniczna. Ale coś tam jeszcze kombinuję, głośno nic nie pisząc bo jak nie wyjdzie to przynajmniej nie będzie wstyd
A swoją drogą od 2 dni nic nawet nie zrobiłam w ogrodzie. I chyba chciałam narazie o nim zapomnieć. Robię w domu
Może jakieś drzewka na pniu, może pęcherznica? Nie mam pomysłu.
Na zdjęciu stan obecny.Jeszcze bałagan budowlany. M się zmordował przy budowaniu murku, mówi, że pracował w kamieniołomach.
Są sztywnemają w przekwitaniu krótk moment brzydkiej fazy brązu bo potem są suche jak wszystkie. Ale w czasie kwitnienia gęsty kremowy kwiatostan. Na początku mnie nie powalały ale po kilku latach widzę jak są piękne.
Niestety po wiosennym przesadzaniu mają dopiero zawiązki kwiatów. Zdjęcie po deszczu.
A to moja piorkowka Hameln Gold dla Zany. Anula, Twoja też taki mikrus. Moja ma 3 wiosnę u mnie w tym roku...
Za plecami ma tegoroczne siewki Buchanani, które rosną szybciej od niej
Były, były, od początku kwietnia już u nie sa te pawie
Dziękuję za miłe s słowa.
Lilie i liliowce sa śliczne .Ja je uwielbiam
I co byłas w tym Bylinowym czyli tej szkółce ??
Blisko do niej masz ?
Kolejne lilie zakwitły
Hortensja Prim White. To dziwna hortensja. W ubiegłym roku nie kwitła wcale. Zimą cześć krzaków przycięłam, a cześć nie. W tym roku zakwitły wszystkie. Więc nadal nie wiem o co jej chodzi.
Cienkich patyczków raczej nie brałam.
Twoje,ładnie porosły z tych patyczków I udało ci się na takie długie, duże, wysokie. fajnie
Jeszcze raz spróbuję na wiosnę. na te dwa sposoby .
To ok, poczekam z nią.To patyczki może dodatkowe na wiosnę obciąć .zostawić tylko 2, i też spleść ?? I spróbuje przyciąć je jeszcze wyżej ?