Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 19:17, 09 wrz 2018

Kasia_CS napisał(a)

A mówi się, że zawilce wolą półcień... no u CIebie wszystko jakoś odwrotnie rośnie i kwitnie jak szalone.. zawilce, tawułki w pełnym slońcu...

Dobrą masz rękę

Buziaki!

Kasiu nie wiem czemu cieniolubne rośliny u mnie tak rosną w pełnym słońcu hihi . Ale ciiiiii ,żeby nie usłyszały ,że one do cienia
Buziaki
Magleska 19:18, 09 wrz 2018

Johanka77 napisał(a)
Jak ja lubię Twój ogród!

A ja Twój
Magleska 19:24, 09 wrz 2018

paulina_ns napisał(a)

Nie przejmuj się ja też ostatnio nie czasowa jestem, zdecydowanie za szybko doba mi mija jakbym słyszała siebie "ogród mały" chociaż na mały nie wygląda, ale przecież trawa i przestrzeń też musi być Ślicznie Madziu wszystko się u Ciebie rozrosło, ogród stał się dojrzały, spójny, a te ujęcie tarasu boskie

Dziękuję Paulinko , cieszę się bardzooooo

A za taras tym bardziej dziękuję ,bo jakoś wiecznie na nim kombinuję ,żeby mi się spodobał ..........,jakiś nieustanny chyba albo za dużo gratów na nim ,bo i huśtawka i komplet do siedzenia ....
Dałabym więcej pierdólek ,ale przy moich wichurach ,później wszystko lata po całym ogrodzie .....teraz ograniczyłam się do dwóch donic i skrzynki i chyba jest ok
Magleska 19:27, 09 wrz 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)

Wszystko to jest zrozumiałe, ten brak czasu, przecież trzeba jeszcze i przede wszystkim żyć życiem realnym
Forum można nadrobić (ale i po co) za to straconych chwil z najbliższymi czasem sie juz nie nadrobi...

Czytam o ćmie, no to już prawie wszędzie jest to w tym roku zaatakowała u Ciebie?

Pozdrowionka

Masz rację Daria właśnie dlatego tak mnie tu mało ,bo każdą wolną chwilę wykorzystuje ,by po prostu być u mamy .......

A ćma niestety jest u mnie - jutro znowu będę oprysk robić ,bo wczorajszy deszcz spłukał ......

Buziaki
AgataM 19:28, 09 wrz 2018

Co to za cudny miskant?
Często odwiedzam Twój przepiękny ogród. Wszystko gustownie dopasowane i obsadzone. Co ty robisz, że wszystko tak Ci szybko rośnie?
Kącik wypoczynkowy uroczy
Pozdrawiam
Magleska 19:30, 09 wrz 2018

basia3012 napisał(a)
Dzięki Madziu za odwiedziny.
Zachwyciłam się Urządzeniem Twojego tarasu, przepiękny. I dekoracje i rośliny i ogólnie cudny. Jakoś wcześniej umknął mi.
Dobre nocki.

Bardzo dziękuję Basiu taras mało focę ,bo jakiś szczególny mi się nie wydaje komplet do siedzenia i parę kfiotków
Jedynie teraz to te wrzosy z rozplenicą są nowe
Magleska 19:33, 09 wrz 2018

mrokasia napisał(a)

Świetne zestawienie! Jak Ty to robisz, że Ci tak zawilce w słońcu rosną??? Jakieś czary mary chyba, tak jak z tawułkami na skalniaku...
Ślicznie Ci to porosło .

Haha ciiii ,żeby się nie dowiedziały ,że tu mają nie rosnąć .......różdżką nad nimi machałam hihi żartuję

A tak poważnie ,to cieszę się ,że rosną ,bo lubię i tawulki i zawilce
Buziaki
Kasya 19:35, 09 wrz 2018

Kasia_CS napisał(a)

A mówi się, że zawilce wolą półcień... no u CIebie wszystko jakoś odwrotnie rośnie i kwitnie jak szalone.. zawilce, tawułki w pełnym slońcu...

Dobrą masz rękę

Buziaki!

Żebym nie widziała na własne oczy to ciężko byłoby uwierzyć ze tak pieknie wszystko rosnie
Roślinki cudne i pieknie skomponowane
Magleska 19:38, 09 wrz 2018

jolanka napisał(a)
Madziu, jeszcze ćma
U mnie niby nie ma ale grzyb za to załatwia i za nią. Zastanawiam się czy nie wykopać bukszpanów bo to tylko pilnowanie, pryskanie, no denerwowanie się cały czas
Zdjęcia śliczne, wcale nie widać ani suszy ani nawałnicy. Widoki niesamowicie odprężające

Jolu wiesz ,że u Ciebie też jestem zawsze jak jest plusik tylko nie zawsze gadam ......

Powiem Ci ,że w tym sezonie zostawiam bukszpany ,ale jak nie dam rady upilnować tej ćmy ,to się ich pozbędę nie chciałabym ,ale .......... za dużo z nimi cackania ......no nic zobaczymy .......

A za komplementy dziękuję teraz na razie mam etap ,że mi się mój ogródek podoba ,pomimo ,że jakieś kosmetyczne zmiany planuję - ale dopiero w przyszłym sezonie - w tym tylko dbam o to co mam

Buziaki
Magleska 19:42, 09 wrz 2018

AgataM napisał(a)

Co to za cudny miskant?
Często odwiedzam Twój przepiękny ogród. Wszystko gustownie dopasowane i obsadzone. Co ty robisz, że wszystko tak Ci szybko rośnie?
Kącik wypoczynkowy uroczy
Pozdrawiam

Dziękuję

Ja Twój ogród też często odwiedzam ,bo lubię ale nie zawsze ślad zostawiam

Miskant to Memory , jeśli dobrze nazwę zapamiętałam ..........
A nie wiem czemu mi tak szybko wszystko porosło jakieś czary czy cuś hihi ......sama jestem w szoku
Pozdrawiam cieplutko też