A za taras tym bardziej dziękuję ,bo jakoś wiecznie na nim kombinuję ,żeby mi się spodobał ..........,jakiś nieustanny chyba albo za dużo gratów na nim ,bo i huśtawka i komplet do siedzenia ....
Dałabym więcej pierdólek ,ale przy moich wichurach ,później wszystko lata po całym ogrodzie .....teraz ograniczyłam się do dwóch donic i skrzynki i chyba jest ok
Co to za cudny miskant?
Często odwiedzam Twój przepiękny ogród. Wszystko gustownie dopasowane i obsadzone. Co ty robisz, że wszystko tak Ci szybko rośnie?
Kącik wypoczynkowy uroczy
Pozdrawiam
Bardzo dziękuję Basiu taras mało focę ,bo jakiś szczególny mi się nie wydaje komplet do siedzenia i parę kfiotków
Jedynie teraz to te wrzosy z rozplenicą są nowe
Jolu wiesz ,że u Ciebie też jestem zawsze jak jest plusik tylko nie zawsze gadam ......
Powiem Ci ,że w tym sezonie zostawiam bukszpany ,ale jak nie dam rady upilnować tej ćmy ,to się ich pozbędę nie chciałabym ,ale .......... za dużo z nimi cackania ......no nic zobaczymy .......
A za komplementy dziękuję teraz na razie mam etap ,że mi się mój ogródek podoba ,pomimo ,że jakieś kosmetyczne zmiany planuję - ale dopiero w przyszłym sezonie - w tym tylko dbam o to co mam
Ja Twój ogród też często odwiedzam ,bo lubię ale nie zawsze ślad zostawiam
Miskant to Memory , jeśli dobrze nazwę zapamiętałam ..........
A nie wiem czemu mi tak szybko wszystko porosło jakieś czary czy cuś hihi ......sama jestem w szoku
Pozdrawiam cieplutko też