Nie mów, że to Twój M taki zdolny Bardzo fajny stół powstał.
Pięknie się trawy prezentują u Ciebie, Aga. Ja będę dzielić swoje na wiosnę i dosadzać, bo przy obecnych suszach, tylko one dają radę.
W zasadzie to była naprawa, tyle że kosmetyka poszła troche za daleko i z remontu wyszła przebudowa
Teraz został dach nad placykiem
Miejscówke zmieniła wiśnia Royality, już się przebarwia - ma za zadanie osłonić dom...
Prosiłabym o informację co to jest za iglak i jak się zachowuje w starszym wieku. Zastanawiam się nad jego eksmisją, ale może jednak udałoby się go w jakiś kompozycji umieścić.
Dzięki Sylwuś, ramiona juz mi dają w znaki, dobrze że za miesiąc rehabilitacja, czas sie zregenerować. Poprawilam obrzeża, po raz trzeci pryskałam buksy, wszystko mam opielone, cebulowe posadzone, jest dobrze Weekend wyjazdowy to odpocznę
A to od Ciebie - cmokam mocno
Poprawiony kontur obrzeży
Kasiu - z Tobą na koniec świata Świetnie nam dzień zorganizowałaś
Plaster znalazłam za zapuszczonej działce z domem do rozbiórki - pozwolili wziąć
Oczko mnie również ciesz, bo nie mogłam się zebrać do tej naprawy... Cieżkie to wszystko jak diabli ... Ale jest!
W oczku nowe karasie, i jesiotr - fajnie wyglądają
A zmiany są w ruchu ciągłym - w japońcu poprawiłam ciurkadło i wyszło kolejne mini oczko
Dzisiejszy dzień mogę zaliczyć do niezwykle uDanych
Od rana wzięliśmy się ostro do pracy...M kosił kosą ja kosiarką, potem plewienie, zamiatanie i układanie wszystkich gratów na działce. Zaczyna być porządnie
Potem M jeszcze ciął drewno i zrobił mi betonową kładkę